16.1 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Νέοι επαγγελματικοί φωτογραφικοί εκτυπωτές και proofer από την Epson

Tέσσερις νέους επαγγελματικούς φωτογραφικούς εκτυπωτές της σειράς SC-P για την αγορά έργων τέχνης και την αγορά ελέγχου τυπογραφικών δοκιμίων, παρουσίασε η Epson, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι για αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2015. Με δυνατότητα αναπαραγωγής μεγάλου φάσματος χρωμάτων, τα μοντέλα συνοδεύονται από ένα σετ μελανιών οκτώ ή δέκα χρωμάτων και έχουν μία κεφαλή εκτύπωσης Epson TFP PrecisionCore για τη δημιουργία αποτελεσμάτων επαγγελματικής ποιότητας, με ακρίβεια και μεγάλη διάρκεια.

 

Ιδανικά για τη δημιουργία επαγγελματικών φωτογραφιών και έργων τέχνης, τα μοντέλα των οκτώ και των δέκα χρωμάτων (SC-P9000, SC-P7000, SC-P8000 και SC-P6000) μπορούν να παράγουν ποιοτικές φωτογραφίες και εκτυπώσεις.

 

Συμβατοί με το σετ μελανιών pigment οκτώ χρωμάτων UltraChrome HD, οι SC-P8000 και SC-P6000 έχουν πολύ καλή βραχυπρόθεσμη σταθερότητα, μεγάλη γκάμα χρωμάτων και έχουν δυνατότητα ουδέτερης ασπρόμαυρης αναπαραγωγής ή αποχρώσεων του μαύρου και του άσπρου. Ιδανικοί για τη δημιουργία επαγγελματικών εκτυπώσεων και έργων τέχνης, είναι κατάλληλοι για την αναπαραγωγή φυσικών χρωμάτων δέρματος σε ματ μέσα.

 

Χρησιμοποιώντας σετ μελανιών 10 χρωμάτων UltraChrome HDX, και τα δύο μοντέλα μπορούν να παράγουν ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων καλύπτοντας το 98% των χρωμάτων Pantone για αποτελέσματα υψηλής ακρίβειας. Υπάρχει επίσης η επιλογή της βιολετί μελάνης για την ακόμα μεγαλύτερη επέκταση της γκάμας χρωμάτων, στο 99% των χρωμάτων Pantone, καθιστώντας δυνατή την ακριβέστερη αναπαραγωγή χρωμάτων στην αγορά.

 

Για τη μεγαλύτερη διασφάλιση της σταθερότητας των χρωμάτων, όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από το βοηθητικό πρόγραμμα Epson Colour Calibration που βοηθάει στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων χωρίς να χρειάζονται ακριβές προσθήκες. Επιπλέον, η προαιρετική συσκευή SpectroProofer ILS30 παρέχει μια επιπλέον μέθοδο αυτόματης διαχείρισης χρωμάτων και μπορεί να δώσει γρήγορες και ακριβείς μετρήσεις χρωμάτων.

 

Κατάλληλα για μεγάλους κύκλους εκτύπωσης, όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από φύσιγγες μεγάλης χωρητικότητας, ενώ η χαμηλή κατανάλωση ισχύος του εκτυπωτή μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενεργειακού κόστους. Επίσης, χάρη στην εξαιρετική ανθεκτικότητά τους στο φως, οι εκτυπώσεις θα συνεχίσουν να φαίνονται άψογες πολύ καιρό μετά τη δημιουργία τους.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Access control με θερμομέτρηση από τη LEXIS στη ΔΕΗ Λαυρίου

Giorgos Athanassiadis

Νέα, εντυπωσιακά Spectre, Envy και Omen από την HP

Giorgos Athanassiadis

HP Elite Dragonfly: Το ελαφρύτερο business convertible

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα