18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέοι εκτυπωτές μεγάλου format από την Epson

Η Epson ανακοίνωσε δύο νέους εύχρηστους και γρήγορους εκτυπωτές μεγάλου format: τον επιτραπέζιο εκτυπωτή SureColor T3100 24 ιντσών και τον επιδαπέδιο εκτυπωτή SureColor T5100 36 ιντσών. Σηματοδοτώντας την επέκταση της σειράς προϊόντων T της Epson στην αγορά εκτυπωτών CAD, στη χαμηλή έως μεσαία κατηγορία, αυτοί οι νέοι ασύρματοι εκτυπωτές διαθέτουν λιτή και συμπαγή σχεδίαση σε συνδυασμό με αξιόπιστη απόδοση εκτύπωσης, στοιχεία που αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά όλων των τεχνικών λύσεων της Epson.

 

Είτε εκτυπώνετε αρχιτεκτονικά σχέδια, σχεδιαγράμματα, πινακίδες σήμανσης, είτε αφίσες διδασκαλίας, οι εκτυπωτές SureColor T3100 και SureColor T5100 εξυπηρετούν επαγγελματίες ενός μεγάλου φάσματος κλάδων, συμπεριλαμβανομένων της αρχιτεκτονικής, της μηχανικής, του CAD, του GIS, της εκπαίδευσης, αλλά και χρήστες σε εταιρικά, κατ’ οίκον και μικρά γραφεία. Αυτοί οι εκτυπωτές διαθέτουν μοναδική λειτουργικότητα αυτόματης εναλλαγής εκτυπωτικών μέσων που επιτρέπει τη μετάβαση από το ρολό χαρτιού μεγάλου μεγέθους σε χαρτί μεγέθους A4/A3, χωρίς οι χρήστες να αγγίξουν καν τον εκτυπωτή. Έτσι, είναι ιδανικοί για μικρές εταιρείες που έχουν διαφοροποιημένες απαιτήσεις εκτύπωσης, αλλά ο χώρος εργασίας τους είναι περιορισμένος.

 

 

Αξιοποιώντας την τεχνολογία PrecisionCore με κεφαλή εκτύπωσης MicroTFP και την τεχνολογία Nozzle Verification Technology της Epson για να εντοπίζουν και να ρυθμίζουν αυτόματα την κατάσταση των ακροφυσίων, οι νέοι εκτυπωτές εξασφαλίζουν υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης για τη δημιουργία εκτυπώσεων μεγέθους A0/E εντός 31 δευτερολέπτων, με επακριβή αναπαραγωγή λεπτομερειών και αξιοπιστία επαγγελματικού επιπέδου. Με την ενσωματωμένη δυνατότητα ασύρματης διασύνδεσης και το Wi-Fi Direct, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές μπορούν να εκτυπώνουν εύκολα από tablet και smartphone ή να χρησιμοποιούν τη νέα έγχρωμη οθόνη LCD 4,3 ιντσών για απλό και εύκολο έλεγχο και πλοήγηση από το μενού. Τα μελάνια pigment νέας γενιάς UltraChrome XD2 υψηλής χωρητικότητας δημιουργούν ανθεκτικά αντίτυπα για αρχειακή χρήση με καταπληκτικά χρώματα και καθαρές γραμμές σε σχεδόν οποιονδήποτε τύπο χαρτιού.

 

Σχετικά άρθρα

Η Apcopay λανσάρει την υπηρεσία Fastlink στην Ελλάδα, για πληρωμές με 1 κλικ

Giorgos Athanassiadis

Η Acer ανακοίνωσε τα notebooks ConceptD Pro με NVIDIA Quadro

Διπλό “χτύπημα” για την Intersys από Toshiba και Canon

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα