17.1 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέοι εκτυπωτές για ΜΜΕ από τη Samsung

Με την αγορά των μηχανημάτων τύπου Α4 που παρέχουν υψηλές προδιαγραφές να αναπτύσσεται παράλληλα με την τάση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να περιορίζουν το κόστος και να αναζητούν λύσεις που προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μονόχρωμου εκτυπωτή ProXpress M4030ND, καθώς και του πολυμηχανήματος M4080FX. Και οι δύο εκτυπωτές είναι κατάλληλοι για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν πολλές εκτυπώσεις και επιζητούν μεγαλύτερη ασφάλεια και έλεγχο κόστους. Επίσης προσφέρουν υψηλή ταχύτητα, ασφάλεια επαγγελματικών προτύπων και ευκολότερη παραμετροποίηση, και ως εκ τούτου είναι ειδικά σχεδιασμένοι για οργανισμούς που απαιτούν υψηλά πρότυπα ασφαλείας, όπως για παράδειγμα κυβερνητικοί οργανισμοί.

 

Οι νέες σειρές εκτυπωτών ProXpress M4030/4080 διακρίνονται για τη γρήγορη ταχύτητα εκτύπωσης, καθώς εκτυπώνουν 40 σελίδες ανά λεπτό. Οι δυνατότητες του 4030ND μπορούν να φτάσουν τις 2.850 σελίδες, ενώ το πολυμηχάνημα 4080FX τις 2.300 σελίδες, κάτι που καθιστά και τις δύο συσκευές κατάλληλες για εταιρείες με υψηλές ανάγκες εκτυπώσεων. Το πολυμηχάνημα M4080FX αποτελεί επίσης κατάλληλη επιλογή για επιχειρήσεις που έχουν την ανάγκη να σκανάρουν μεγάλο αριθμό εγγράφων σε καθημερινό επίπεδο, όπως για παράδειγμα τα δικηγορικά γραφεία και οι εταιρείες design. Επιπλέον, υποστηρίζει εξατομικευμένες λύσεις, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο επιπλέον λειτουργικότητα στις επιχειρήσεις, όπως παραδείγματος χάρη τη διαχείριση εκτύπωσης και διανομής εγγράφων.

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά των ProXpress περιλαμβάνουν:

 

– Παραγωγικότητα και υψηλές επιδόσεις: Με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, τα νέα μηχανήματα εκτυπώνουν έως και 40 σελίδες το λεπτό, ενώ ο εκτυπωτής M4080FX διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα διπλής σάρωσης, ώστε να σαρώνει μέχρι και 60 σελίδες διπλής όψεως ανά λεπτό.

 

– Ασφάλεια επαγγελματικών προτύπων: Οι επιλογές ασφαλούς πιστοποίησης προσφέρονται ως εργοστασιακή ρύθμιση, συνεισφέροντας στην ασφάλεια των εγγράφων και περιορίζοντας την άσκοπη κατανάλωση χαρτιού. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς τρόπους πιστοποίησης: είτε χρησιμοποιώντας PIN, ID και κωδικό, είτε με ένα απλό «πέρασμα» της ειδικής κάρτας ή της NFC-ενεργοποιημένης συσκευής τους.

 

– Λύσεις διαχείρισης και παραμετροποίησης: Ο MF4080FX εκτυπωτής χρησιμοποιεί την ανοιχτή πλατφόρμα της Samsung, επιτρέποντας την ενσωμάτωση λύσεων από συνεργάτες ή ανεξάρτητους παρόχους λογισμικού, χωρίς να απαιτείται η χρήση server. Πλήθος λύσεων μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στον εκτυπωτή για μεγαλύτερη λειτουργικότητα, όπως διαχείριση multi-server και multi-site συσκευών.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Τα πάντα υπό αίρεση στην Ν(έα)adella Μicrosoft

Kitriniaris

Cloud analytics και data visualization τα μεγάλα όπλα τη SAS

Kitriniaris

Ασφαλείς χώροι εργασίας από τις Siemens και Salesforce

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα