19.7 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέες υπηρεσίες πληροφόρησης ασφάλειας από την Kaspersky

Η Kaspersky Lab επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της με την παρουσίαση ενός συνόλου υπηρεσιών, των Υπηρεσιών Πληροφόρησης Ασφάλειας (Security Intelligence Services), με στόχο την ταχύτερη ανταλλαγή κορυφαίας τεχνογνωσίας στον τομέα της ασφάλειας και τη μετατροπή της γνώσης σε προστασία για τους πελάτες της. Οι Υπηρεσίες Πληροφόρησης Ασφάλειας απευθύνονται κυρίως σε κέντρα επιχειρήσεων ασφάλειας, σε στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων και σε παρόχους υπηρεσιών. Το νέο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει αναφορές ροής δεδομένων και πληροφόρησης, προγράμματα ευαισθητοποίησης σε θέματα ασφάλειας και υπηρεσίες εκπαίδευσης για επαγγελματίες, καθώς και εξειδικευμένες υπηρεσίες, όπως δοκιμές διείσδυσης και η αξιολόγηση ασφάλειας εφαρμογών.

 

Ένα σημαντικό μέρος των νέων υπηρεσιών είναι η παροχή εκπαίδευσης σε θέματα ψηφιακής ασφαλείας. Στο πλαίσιο αυτό, χρησιμοποιούνται οι καλύτερες τεχνικές gamification και με βάση την πιο πρόσφατη πληροφόρηση για θέματα κοινωνικής μηχανικής και στοχευμένων επιθέσεων, το πρόγραμμα Cybersecurity Awareness, το οποίο απευθύνεται στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων, αποτελεί την επιτομή της βιωματικής μάθησης και έχει ήδη αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια δοκιμών.

 

Το τρίτο μέρος των Υπηρεσιών Πληροφόρησης Ασφάλειας  επιτρέπει στις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα απειλών από την Kaspersky Lab, μέσω των λειτουργιών Threat Data Feeds και Botnet Tracking. Στις ροές δεδομένων για απειλές περιλαμβάνεται η άμεση ενημέρωση σχετικά με κακόβουλα προγράμματα και URLs, phishing επιθέσεις και φορητές απειλές, ενώ είναι συμβατές και με τις δημοφιλείς λύσεις SIEM τρίτων παρόχων. Η παροχή πληροφόρησης είναι διαθέσιμη στη μορφή ειδικά προσαρμοσμένου Intelligence Reporting, δηλαδή ειδικών εκθέσεων για συγκεκριμένες πτυχές του τοπίου απειλών καθώς και έγκαιρες, χειροπιαστές εκθέσεις σχετικά με τις τελευταίες και πιο εξελιγμένες απειλές.

Σχετικά άρθρα

Έργο της Digimark στο ΜΤΝ

Channel-Manager

Στο… inkjet στόχαστρο της Epson οι ΜΜΕ

Channel-Manager

Πιστοποίηση “M-Files Delivery Partner” για την Konica Minolta Business Solutions Greece

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα