22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέες λύσεις routers από την Allwan για την ελληνική αγορά

Τρία, νέα μοντέλα αιχμής στην κατηγορία 4G-LTE Broadband Router, ανακοίνωσε η Allwan, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Billion στην Ελλάδα. Πρόκειται για συσκευές, οι οποίες ενδείκνυνται για συνδέσεις μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, σε περίπτωση πτώσης της κύριας γραμμής. Υποστηρίζουν την τελευταία γενιά σταθερών ασύρματων δικτύων LTE, και προτείνονται ειδικά για διασύνδεση σημείων που βρίσκονται μακριά από τις πόλεις, σε μη εξυπηρετούμενες από παρόχους περιοχές. Ενσωματώνουν LTE module με 1 ή 2 SIM card slots και προηγμένα χαρακτηριστικά IP networking, ώστε να υποστηρίζουν εφαρμογές που απαιτούν υψηλό bandwidth, σε ταχύτητες έως 100Mbps downlink και 50Mbps uplink.

 

Συγκεκριμένα, το μοντέλο BIPAC 4600ZUL 4G-LTE Broadband Firewall Router είναι ειδικά σχεδιασμένο με βιομηχανικά standards για απρόσκοπτη λειτουργία σε εξωτερικούς χώρους, ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Με τεχνολογία MIMO και ασύρματη κάλυψη LTE προσφέρει συνδέσεις κορυφαίας ταχύτητας ακόμα και σε εγκαταστάσεις με έλλειψη οπτικής επαφής, ενώ διαθέτει υποδοχή κάρτας SIM για σύνδεση μέσω του δικτύου GSM.

 

To BIPAC 4500NZL 4G-LTE Broadband Router ενσωματώνει wireless-N access point, firewall και Gigabit switch σε μία συσκευή, προσφέροντας ευελιξία σύνδεσης μέσω Ethernet WAN ή μέσω του δικτύου GSM. Είναι κατάλληλη λύση για μικρές επιχειρήσεις, γραφεία ή οικιακούς χρήστες που αναζητούν διαρκή πρόσβαση στο Internet σε πραγματικά υψηλές ταχύτητες.

 

Τέλος, το μοντέλο BIPAC 7820NZ 4G-LTE Broadband VPN Firewall router υποστηρίζει IPSec VPN και διαθέτει υποδοχές για 2 κάρτες SIM, για σύνδεση σε δύο εναλλακτικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, εξασφαλίζοντας πάντα ενεργή σύνδεση!

Σχετικά άρθρα

Pylon Hybrid: Η νέα υβριδική εποχή στις επιχειρήσεις

Giorgos Athanassiadis

Η Schneider Electric παρουσιάζει τις τάσεις στην ψύξη των data centers

Giorgos Athanassiadis

Στον αφρό του ΧΑ οι εταιρείες ΤΠΕ

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα