19.3 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τις εταιρείες του gi-Cluster

Οι πύλες του εκθεσιακού μέρους του Futur en Seine έκλεισαν, στέφοντας με επιτυχία τη συμμετοχή της πρώτης ελληνικής αποστολής στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ψηφιακής καινοτομίας που διοργανώθηκε και φέτος στο Παρίσι, 9 έως τις 12 Ιουνίου 2016.

 

Η ελληνική αποστολή, σε ένα από τα μεγαλύτερα περίπτερα του εκθεσιακού χώρου, βρέθηκε ανάμεσα σε κορυφαίες διεθνείς εταιρείες καθώς και ξένες αποστολές. Εκπρόσωποι των εταιρειών Auvious, InCity Apps, Mentat, Pegneon, Trebbble, Satori, Tekmon Geomatics και η ομάδα διαχείρισης του gi-Cluster από το Corallia, παρουσίασαν τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες τους στους επισκέπτες της έκθεσης και ειδικότερα στο επιχειρηματικό και επενδυτικό κοινό που προσήλθε στις 9 και 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια των Business Days του Futur en Seine.

 

Επιπρόσθετα, στο Workshop με τίτλο ”Ιnvestment and Business potential of rising Greek Creative Tech Industry” που το gi-Cluster πραγματοποίησε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, παρουσιάστηκε με διαδραστικό τρόπο στους επισκέπτες η ελληνική επιχειρηματική σκηνή και οι προοπτικές της.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του gi-Cluster στο Futur en Seine αποτέλεσε μέρος των δράσεων που έχουν σχεδιαστεί για την υλοποίηση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας – Γαλλίας. Η συνεργασία ενισχύεται από το μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογραφεί μεταξύ του gi-Cluster και του μεγαλύτερου γαλλικού cluster ψηφιακής καινοτομίας Cap Digital στο Παρίσι και έχει ως στόχο την προώθηση διμερών συνεργασιών στον τομέα των ψυχαγωγικών και δημιουργικών τεχνολογιών & εφαρμογών.

Σχετικά άρθρα

Νέοι Epson σαρωτές Α3 με τροφοδότη

Oracle Cloud: Νέες περιοχές και διεύρυνση διασύνδεσης με το Azure

Με 4 βραβεία ξεχώρισε η Pylones Hellas στα φετινά Cyber Security Awards 2023

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα