15.4 C
Athens
27/04/2024
Biztech

Νέες επαγγελματικές λύσεις signage από την LG

Εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο των signage λύσεων που διαθέτει στην ελληνική αγορά η LG, ανακοινώνοντας τη νέα 86BH5C Digital Signage Ultra Stretch οθόνη 86 ιντσών. Πρόκειται για κίνηση η οποία εντάσσεται στην πολιτική της εταιρείας να δοθεί έμφαση στη B2B αγορά, από την οποία προέρχεται περίπου το 10% του ετήσιου τζίρου της εταιρείας, όπως είχε ανακοινωθεί σε πρόσφατη συνάντηση της διοίκησης με εκπροσώπους του Τύπου.

 

Το νέο επαγγελματικό μοντέλο της εταιρείας διαθέτει πάνελ ανάλυσης UHD (3840X600), ενώ το νέο Ultra Stretch Format με ratio ανάλυσης 58:9 μεταμορφώνει το monitor στην ιδανική επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων καθώς και άλλου είδους πληροφοριών τόσο σε landscape όσο και σε portrait πλαίσιο.

 

Για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, το νέο μοντέλο της LG έρχεται με τον LG SuperSign media editor ο οποίος επιτρέπει στον χρήστη να επεξεργαστεί και να δημιουργήσει, απλά και χωρίς δυσκολία, περιεχόμενο φωτογραφίας και video με ratio 58:9 χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσει επιπλέον προγράμματα επεξεργασίας. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει επίσης τη δυνατότητα της ταυτόχρονης επεξεργασίας περιεχομένου από πολλαπλά αρχεία (1 αρχείο moving image ή flash και έως 20 αρχεία στατικής εικόνας).

 

Τέλος, η λειτουργία LAN daisy chain επιτρέπει στο χρήστη να ελέγχει, να διαχειρίζεται και να διαμοιράζει περιεχόμενο σε κάθε οθόνη του video wall από μια μόνο πηγή- καθιστώντας τη Digital Signage Ultra Stretch οθόνη 86 ιντσών απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία.

 

Η οθόνη αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τα τέλη Μαρτίου.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Cybersecurity report: Η HP ανακάλυψε αύξηση των άγνωστων απειλών κατά 29%

Giorgos Athanassiadis

Η Epsilon Net ιδρύει το 2ο Epsilon Support Center για συνεργάτες

Giorgos Athanassiadis

Η αγορά των προβολέων σε ανοδική πορεία

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα