22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα cloud πλατφόρμα της Schneider Electric για συνεργάτες

H cloud-enabled πλατφόρμα EcoStruxure IT για συνεργάτες προσφέρει πρόσβαση, insights και δημιουργεί επιπλέον πηγές εσόδων. Πρόκειται για μια ανοιχτή, διαλειτουργική αρχιτεκτονική και πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί για παρόχους που προσφέρουν ΙΤ λύσεις με εστίαση σε data center και κατανεμημένες υποδομές IT. Αυτή η ασφαλής πλατφόρμα που υποστηρίζει τις λειτουργίες Predictive Analysis του EcoStruxure θα διαθέτει μια σειρά από εφαρμογές και εργαλεία προκειμένου οι πάροχοι ΙΤ λύσεων να μπορούν να αναπτύξουν νέες, επαναλαμβανόμενες υπηρεσίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

 

Απομακρυσμένη παρακολούθηση

Το EcoStruxure IT Expert, είναι η πρώτη EcoStruxure IT εφαρμογή η οποία είναι διαθέσιμη και αποτελεί ένα εργαλείο παρακολούθησης δεδομένων. Το εργαλείο επιτρέπει στους παρόχους IT λύσεων να προσφέρουν μια υπηρεσία απομακρυσμένης παρακολούθησης δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και να παρέχουν προτάσεις προληπτικών ενεργειών, μειώνοντας εν τω μεταξύ τη συντήρηση και τη βελτίωση της διαθεσιμότητας του συστήματος. Αξιοποιώντας τα big data και την έξυπνη συγκριτική αξιολόγηση, από κατανεμημένα IT περιβάλλοντα μέχρι και σε data center, το EcoStruxure IT Expert προσφέρει έναν γρηγορότερο και ευκολότερο τρόπο παροχής των υπηρεσιών και του βαθμού υποστήριξης που απαιτούν οι πελάτες οι οποίοι καθώς μεγαλώνουν, αντίστοιχα μεγαλώνει και η εξάρτησή τους από IT υποδομές.

 

Ως μέρος της EcoStruxure αρχιτεκτονικής της Schneider Electric, το EcoStruxure IT λειτουργεί με όλα τα ΙοΤ-enabled φυσικά συστήματα όπως ο έλεγχος ενέργειας και η ψύξη – συμπεριλαμβανομένου του νέου Smart-UPS με APC SmartConnect, ενός cloud-enabled UPS, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την προληπτική και αποτελεσματική διαχείρισης της «υγείας» των UPS συστημάτων σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

 

Προγράμματα και υποστήριξη για παρόχους ΙΤ λύσεων

Η Schneider Electric για να μεγιστοποιήσει την επιτυχία των παρόχων ΙΤ λύσεων  με την πλατφόρμα και τις εφαρμογές της, διαθέτει επιπλέον την εξειδικευμένη Partner Success Management ομάδα που εξασφαλίζει σωστή επίβλεψη και αποτελεσματικότητα. Επιπλέον, το πρόγραμμα συνεργατών APC Channel προσφέρει online εκπαίδευση, πιστοποιήσεις, δημιουργία ευκαιριών για πωλήσεις, προωθητικές ενέργειες, εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ, πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών και επιπλέον μία τηλεφωνική γραμμή χωρίς χρέωση, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για την επίλυση θεμάτων διαχείρισης ενέργειας και ψύξης των υποδομών των πελατών.

Για συνεργάτες οι οποίοι αναζητούν να συμπληρώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους με επιπλέον υποστήριξη και εξειδίκευση, η 24/7 υπηρεσία πρόληψης της Schneider Electric μπορεί να είναι διαθέσιμη μέσα από την υπηρεσία EcoStruxure Asset Advisor για ασφαλή διαχείριση της ενέργειας και της ψύξης, προσφέροντας πρόσβαση σε περισσότερους από 7.000 ειδικούς σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά άρθρα

Νέες επιχειρηματικές λύσεις συνεργασίας από τη Cisco

Kitriniaris

Dell Technologies: Σημαντική αύξηση στις υπηρεσίες on Demand

Giorgos Athanassiadis

Νέα αποκλειστική συνεργασία για τη Westnet

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα