19.8 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέα ADSL/VDSL Modem Router της D-Link

Η D-Link ανακοίνωσε τα νέα ADSL/VDSL Modem Router, τεχνολογίας Wireless AC, για σύνδεση στο Internet με ακόμη πιο υψηλές ταχύτητες. Τα DSL-3682 και DSL-3782 προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις της υπάρχουσας σύνδεσης, ταχύτερο σερφάρισμα, σταθερό και αδιάκοπο video και audio streaming.

 

Τα Modem Router DSL-3682 και DSL-3782 Wireless Dual-Band VDSL/ADSL AC750 και AC1200 αντίστοιχα είναι πολύ εύκολα στην εγκατάσταση και διαχείριση, προσφέρουν υψηλές ταχύτητες και ασύρματη κάλυψη σε κάθε χώρο. Είναι dual-band, λειτουργώντας ταυτόχρονα σε δύο ζώνες συχνοτήτων (2,4GHz και 5GHz) και βασίζονται στο τελευταίο πρότυπο ασύρματης δικτύωσης Wireless AC προσφέροντας πολύ υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.

 

Καθώς και τα δύο μοντέλα είναι συμβατά με τα πρότυπα ασύρματης τεχνολογίας 802.11n, 802.11g και 802.11b, συνεργάζονται άψογα και με παλιότερης γενιάς ασύρματες συσκευές, τηλέφωνα, tablet, laptop κ.ά. Διαθέτουν τέσσερις ενσωματωμένες θύρες Ethernet για να μπορεί ο χρήστης να συνδέει και ενσύρματα και άλλες συσκευές του οικιακού δικτύου, όπως επιπλέον υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλες περιφερειακές συσκευές. Η ενσωματωμένη θύρα USB που υπάρχει και στα δυο μοντέλα, επιτρέπει τη σύνδεση και το διαμοιρασμό συσκευών σε όλο το σπίτι.

 

Διαθεσιμότητα

 

Τα νέα ADSL/VDSL Modem Router της D-Link DSL-3682 και DSL-3782 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά στην προτεινόμενη τιμή των 79,90 και 89,90 ευρώ αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Η Ericsson ανέδειξε τις καινοτομίες της τεχνολογίας 5G

Giorgos Athanassiadis

Logitech Zone Vibe Wireless & Brio 505: Άνεση και καινοτομία

IBM: Ολοκληρωμένες επιχειρηματικές λύσεις για το mobile

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα