22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Νέα, ταχύτερη σειρά Epson WorkForce Pro

Η Epson ανακοίνωσε τη νεότερη σειρά συσκευών WorkForce Pro, η οποία προσφέρει τους ταχύτερους χρόνους εξόδου πρώτης σελίδας σε σχέση με τους αντίστοιχους laser καταναλώνοντας έως 90% λιγότερη ενέργεια.

 

Το πρώτο μοντέλο της σειράς είναι το WF-C5790DWF, ιδανικό για μικρές ομάδες εργασίας.

Ο χρόνος εξόδου πρώτης σελίδας ανέρχεται σε 7 δευτερόλεπτα από τη λειτουργία αδράνειας, τόσο για έγχρωμες όσο και για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις. Επιπλέον, τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς προσφέρουν την ταχύτερη ταχύτητα σάρωσης έγχρωμων σελίδων στην αγορά, που φτάνει τις 24 εικόνες/λεπτό.

 

 

Νέο σύστημα παροχής μελανιού

Σχεδιασμένα να εξοικονομούν χρήματα και ενέργεια, αλλά παράλληλα κατάλληλα για να ενισχύουν την παραγωγικότητα, τα τέσσερα μοντέλα της σειράς μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν τουλάχιστον 50% στο κόστος εκτύπωσης τους ανά έγχρωμη σελίδα (CPP), σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα laser. Το νέο σύστημα παροχής μελανιού μπορεί να αντικατασταθεί πιο εύκολα, ενώ επιτρέπει μεγαλύτερη απόδοση σελίδων, προσφέροντας έως τον εντυπωσιακό αριθμό των 10.000 μονόχρωμων σελίδων ή των 5.000 έγχρωμων, χωρίς αλλαγή αναλώσιμων 4 σε μοντέλα PDL.

Η σειρά διαθέτει τη μεγαλύτερη τυπική χωρητικότητα χαρτιού 330 φύλλων στην αγορά.

 

 

Ενσωματωμένο λογισμικό

Σχεδιασμένα για επιχειρήσεις, τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν προηγμένο λογισμικό και εργαλεία τα οποία ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες διαφορετικών χρηστών. Εργαλεία και λογισμικό, όπως τα Email Print for Enterprise, Epson Print Admin, Document Capture Pro και Epson Device Admin 6, προσθέτουν επιπλέον δυνατότητες λειτουργίας στη συσκευή, επιτρέποντάς της να κάνει πολύ περισσότερα από το να εκτυπώνει και να σαρώνει. Το Epson Open Platform 7 και η συνεργασία της εταιρείας με ISVs, προσφέρουν επιπλέον λύσεις, όπως το λογισμικό διαχείρισης εκτυπώσεων PaperCut. Επίσης, το NFC υποστηρίζει εκτύπωση από κινητές συσκευές, δίνοντας στους χρήστες ευελιξία για να εκτυπώνουν σε απόσταση από το γραφείο τους.

Σχετικά άρθρα

Bosch Connected World: Συνεργασία με IBM στον τομέα του quantum computing

Giorgos Athanassiadis

Αγριεύει η κόντρα της Κίνας με τη Microsoft

Kitriniaris

Τέλος οι εκτυπωτές laser για την Epson και νέα σειρά WorkForce Enterprise

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα