13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα συνεργασία PartnerNET – Alcatel-Lucent Enterprise

Η νέα συνεργασία μεταξύ Alcatel Lucent Enterprise και PartnerNET στοχεύει στην ενίσχυση της παρουσίας της ALE στην Ελληνική και στην Κυπριακή αγορά, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και το ευρύ δίκτυο συνεργατών της PartnerNET.

Η τεχνογνωσία και ποιότητα της Alcatel Lucent Enterprise και οι πρωτοποριακές λύσεις σε τηλεφωνία, ενεργό εξοπλισμό, Wi-Fi δίκτυα και εφαρμογές καλύπτουν ολοκληρωμένα τις ανάγκες των ιδιωτικών ή δημοσίων μικρομεσαίων, μεγάλων και πολύ μεγάλων επιχειρήσεων, κρατικών οργανισμών και κάθετων αγορών.

Η PartnerNET, έχοντας ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών έχει ως στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη της Alcatel Lucent Enterprise στην Ελλάδα και την Κύπρο στο κομμάτι της τηλεφωνίας αλλά και να διεκδικήσει μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς του δικτυακού εξοπλισμού και Wi-Fi. Η άνω των 10 ετών παρουσία της στην Ελληνική αγορά, σε συνδυασμό με την άρτια εκπαίδευση και κατάρτιση του προσωπικού και των συνεργατών της που προσφέρει μέσα από την ακαδημία της, PartnerNET Academy, αποτελούν εγγύηση για την περαιτέρω ανάπτυξη της Alcatel Lucent Enterprise σε Ελλάδα και την Κύπρο.  

«Είμαστε σίγουροι ότι η PartnerNET είναι ο κατάλληλος συνεργάτης για την προώθηση των λύσεων cloud, δικτύων, επικοινωνίας και συνεργασίας της ALE στους Έλληνες πελάτες. Χάρη στη τεχνολογία που παρέχει η ALE και την εμπειρία που κατέχει η PartnerNET θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες πολλών εταιρειών και μεταπωλητών», δήλωσαν η Astrid Savorani και ο Andrea Scaietti εκπροσωπώντας την ALE.

Ο ιδρυτής της PartnerNET κος Angelo Gentili, σχολίασε: «Η προσθήκη της ALE στο χαρτοφυλάκιο της PartnerNET για άλλη μια φορά αποδεικνύει ότι η εταιρεία μας, κάνει σταθερά βήματα και συνεργασίες που πιστεύουμε ότι θα ωφελήσουν το δίκτυο των συνεργατών μας.  H πρόσβαση στα αναγνωρισμένα προϊόντα φωνής και στο πολύ ισχυρό χαρτοφυλάκιο του δικτυακού και Wi-Fi εξοπλισμού της ALE θα είναι ένα μεγάλο όφελος για την αναβάθμιση της υποδομής όλων των ελληνικών επιχειρήσεων και του δημοσίου, για τις λύσεις που μπορούν να προσφέρουν οι συνεργάτες μας, αλλά και για την ανάπτυξη που θέλει να πετύχει η ALE, η οποία συνεχίζει να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς».

Σχετικά άρθρα

Νέα συστήματα all-flash storage από την Dell EMC

Εκδήλωση για την αγορά εργασίας για νέους από την Microsoft

Kitriniaris

Xerox VersaLink & AltalLInk. Οι εκτυπωτές που άλλαξαν τα δεδομένα

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα