13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα συνεργασία της Westnet με τον όμιλο AUX

Η Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia και κορυφαίος διανομέας προϊόντων πληροφορικής και υψηλής τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο, εμπλουτίζει το προϊοντικό του χαρτοφυλάκιο με τα οικιακά προϊόντα κλιματισμού AUX μέσω της συνεργασίας του με τον κορυφαίο όμιλο AUX Group.

Η AUX Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους πολυσχιδείς επιχειρηματικούς ομίλους της Κίνας και ένας από τους ισχυρότερους στον κόσμο, με δραστηριότητα στις οικιακές συσκευές, τα κλιματιστικά προϊόντα και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό, αλλά και στις ιατρικές υπηρεσίες, το real estate και τις χρηματοοικονομικές επενδύσεις.

Η συνεργασία της Westnet με την AUX Group αφορά στη διανομή οικιακών προϊόντων κλιματισμού AUΧ, η οποία, αποτελεί τον έναν από τους τρεις μεγαλύτερους παραγωγούς κλιματισμού στην Κίνα για περισσότερα από 20 χρόνια. Η AUX διαθέτει μία πλήρη γκάμα οικιακών και εμπορικών προϊόντων κλιματισμού (AC) που χαρακτηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία, κορυφαίο σχεδιασμό και υψηλές επιδόσεις.

Η Masha Xu, διευθύντρια πωλήσεων της AUX για την Ανατολική Ευρώπη δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη αυτής της νέας συνεργασίας. Στη Westnet βρήκαμε ένα συνεργάτη με όραμα, την κατάλληλη υποδομή και τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που θα προωθήσει το brand μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σχετικά με τη διάθεση των προϊόντων της AUX, ο γενικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης, δήλωσε: «Η Westnet ακολουθώντας το πλάνο ανάπτυξής της, εντάσσει την κατηγορία του κλιματισμού στο προϊοντικό της portfolio, προσθέτοντας σημαντικά στελέχη με εμπειρία και γνώση της κατηγορίας και νέες συνεργασίες με σημαντικούς κατασκευαστές. Παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει στο δίκτυο συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο σύγχρονες λύσεις για κάθε καταναλωτική ανάγκη. Μέσα από τη συνεργασία μας με την AUX, έναν από του κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων κλιματισμού στον κόσμο και ηγέτη στον κλάδο της στην κινεζική αγορά, φέρνουμε προηγμένα και αξιόπιστα προϊόντα και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις οικιακού κλιματισμού. Στόχος μας είναι η δυναμική διείσδυση της AUX στην αγορά, ώστε μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να καταλάβει και στην Ελλάδα τουλάχιστον τη θέση που κατέχει παγκοσμίως».

Η AUX είναι μία από τους 3 κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων κλιματισμού στον κόσμο με ετήσια παραγωγική δυναμική περισσότερων από 30 εκατ. μονάδων στα 10 υπερσύγχρονα εργοστάσιά της σε Κίνα, Ταϊλάνδη και Νότια Αμερική. Αποτελεί το No1 brand σε online πωλήσεις στην Κίνα, ενώ είναι η τρίτη κορυφαία μάρκα σε εξαγωγική δραστηριότητα στην κινεζική αγορά, εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Στα 5 κέντρα έρευνας και καινοτομίας της σε Ιαπωνία και Κίνα, η εταιρεία αναπτύσσει τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λειτουργίες τις οποίες προσαρμόζει στα προϊόντα κλιματισμού της.

Σχετικά άρθρα

Η HP παρουσιάζει το mobility lineup της

Giorgos Athanassiadis

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αυξάνει την παραγωγικότητα κατά 70%

Giorgos Athanassiadis

Υποτροφίες σε Bachelor’s και Master’s από το Getbusy

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα