16.4 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Νέα συνεργασία της Lexis με τη New Rock Technologies

Η Lexis Πληροφορική ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με τη New Rock παρουσιάζοντας ολοκληρωμένες λύσεις IP τηλεφωνίας στις κεντρικές  της εγκαταστάσεις στο Γέρακα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την γκάμα των ΙP-PBX της New Rock και να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. H επιλογή συνδυασμού ενσωματωμένων FXO και FXS θυρών, η υποστήριξη 20 έως και 512 SIP clients αλλά και τα 24 έως 512 SIP trunks κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Επιπλέον, έμφαση δόθηκε στη συμβατότητα  των IP-PBX με πλήθος μοντέλων IP τηλεφώνων μεγάλων κατασκευαστών, όπως της ATCOM καθώς και με πλήθος δημοφιλών SIP servers (Cisco CallManager, Broadsoft, Microsoft Lync, Huawei IMS και Asterisk).

 

Με τα βλέμματα στραμμένα στο πλήθος λειτουργιών που διαθέτουν τα IP-PBX, η New Rock κερδίζει για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη της λειτουργίας hotline για εφαρμογή σε δωμάτια ξενοδοχείων. Ξεχωριστή εισήγηση και καθοδήγηση δόθηκε στους ενδιαφερόμενους  από τους έμπειρους τεχνικούς της LEXIS στη λειτουργία και συνδεσιμότητα των IP-PBX και των IP τηλεφώνων.

 

 

Οι συμμετέχοντες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για  τη σειρά IP τηλεφώνων της ATCOM, η οποία διαθέτει ασύρματα και ενσύρματα μοντέλα με υποστήριξη από 1 έως 6 SIP accounts και τροφοδοσία μέσω Ethernet.

Σχετικά άρθρα

Witside: Ολοκλήρωσε έργο πρόβλεψης ζήτησης για την ΚΡΙ-ΚΡΙ

Giorgos Athanassiadis

Πρόγραμμα εκπαίδευσης στην κανονιστική συμμόρφωση

Kitriniaris

Έργο Microsoft Dynamics NAV της Cosmos στην Bike Alert

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα