17.1 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Νέα σειρά video wall LG SVH7 για εικόνα άνευ προηγουμένου

Η νέα σειρά video wall της LG αποτελεί τη νέα πρόταση της LG σε ότι αφορά την εμφάνιση, τη διαχείριση και την εξατομίκευση στα video wall. Η λύση βασίζεται στο πλαίσιο 0,44 χιλιοστών της LG δημιουργώντας ένα video wall εντυπωσιακό στην εμφάνιση και τη χρήση. Κάθε οθόνη 55 ιντσών έχει μικρότερο βάρος και βάθος από τις ανταγωνιστικές λύσεις με «αόρατο» μόλις 1mm κενό μεταξύ των οθονών.

Το video wall εγκαθίστανται ευκολότερα εντυπωσιάζοντας τους θεατές με την εικόνα και τους επιχειρηματίες με την ευκολία χρήσης, ακόμη και σε εξειδικευμένα περιβάλλοντα.

 

Η ομοιομορφία και η φωτεινότητα είναι σημαντικές παράμετροι σε τέτοιες εγκαταστάσεις. Το LG SVH7 προσφέρει «έξυπνη» βαθμονόμηση χρωμάτων μέσω ενός πρόσθετου chipset το οποίο αναλύει και ρυθμίζει το χρώμα και τη φωτεινότητα των συνδεδεμένων οθονών γρήγορα χωρίς εξωτερικό οπτικό αισθητήρα. Μάλιστα, η βαθμονόμηση μπορεί να προγραμματιστεί αυτοματοποιημένα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τον αλγόριθμο μείωσης του «χάσματος» εικόνας προσφέροντας απρόσκοπτο περιεχόμενο απεικόνισης σε όλο το video wall.

 

Εύκολη διαχείριση

Οι χρήστες μπορούν να βασίζονται στο digital signage suite που έχει τελειοποιήσει η LG. Η έξυπνη πλατφόρμα webOS 4.0 προσφέρει αυξημένη ευελιξία, με το φιλικό προς το χρήστη Graphic User Interface να μπορεί να αλλάξει τον προσανατολισμό της οθόνης. Το όλα-σε-ένα λογισμικό της LG SuperSign CMS, για τη δημιουργία και τη διανομή περιεχομένου εξασφαλίζει ότι οι οθόνες μπορούν να επεκταθούν για την ανάπτυξη συγχρονισμένων εφαρμογών ή λογισμικού διαχείρισης περιεχομένου. Προσφέροντας  εύκολη διαχείριση, σχεδιασμό, δημιουργία και διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω αλυσιδωτής σύνδεσης LAN με πολλαπλό συγχρονισμό πολυμέσων, προγραμματισμένα περιεχόμενα και λίστες αναπαραγωγής.

 

Ειδικά προϊόντα για συγκεκριμένους κλάδους

Η σειρά περιλαμβάνει επίσης διάφορες προσαρμογές για ειδικές περιπτώσεις. Το LG SVM5F video wall έχει την ίδια ποιότητα εικόνας και εύκολη διαχείριση, αλλά έχει σχεδιαστεί για περιπτώσεις με χαμηλότερο φωτισμό περιβάλλοντος, όπως σε ένα μουσείο. Το υψηλότερο ποσοστό αντιθαμβωτικής επιφάνειας του SVM5F εξασφαλίζει ότι η εικόνα δεν θα επηρεαστεί από φως που αντανακλάται, από φλας κινητού τηλεφώνου ή από έναν λαμπτήρα οροφής.

 

Το LG SVH7PF δημιουργήθηκε για αίθουσες κέντρου ελέγχου διαχείρισης κρίσεων. Καθώς οι 4K κάμερες και ο εξοπλισμός μετάδοσης 4K γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, τα video walls πρέπει να είναι σε θέση να εμφανίζουν λεπτομέρειες υψηλής ευκρίνειας όλο το εικοσιτετράωρο. Αυτή η οθόνη προσφέρει ποιότητα εικόνας με αξιόπιστη συνεχή παροχή ρεύματος, ενώ η εξωτερική μονάδα τροφοδοσίας μπορεί να τοποθετείται έως και 60 μέτρα μακριά με αυτόματη μεταγωγή μεταξύ τεσσάρων μονάδων ισχύος, προσφέροντας αδιάλειπτη λειτουργία.

 

Η σειρά έχει πιστοποιηθεί από την Nemko για αναπαραγωγή εικόνων χωρίς αλλοιώσεις.

Σχετικά άρθρα

Epsilon Financials: H νέα cloud εφαρμογή της Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

ΟΤΕ-Intracom μόνοι υποφήφιοι για το rural broadband

Kitriniaris

Grid Telecom: Αττική – Θεσσαλονίκη με ταχύτητα 100 Gigabit

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα