13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέα σειρά OLED Hotel TV από την LG

Η νέα ξενοδοχειακή σειρά τηλεοράσεων της LG συνδυάζει την τεχνολογία OLED με την LG Pro:Centric Direct πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου δίνοντας τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσφέρουν μία πολυτελή και αξέχαστη εμπειρία φιλοξενίας

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός με την κομψή βάση της σειράς LG EU961H ταιριάζουν με κάθε διακόσμηση υψηλής αισθητικής, ενώ η τεχνολογία OLED με τα αυτοφωτιζόμενα pixels προσφέρουν τέλεια απόδοση μαύρου, ζωντανά χρώματα και ασύγκριτη ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, η προσθήκη του Dolby Vision και του Dolby Atmos εξασφαλίζει στους επισκέπτες μια εμπειρία ήχου κινηματογραφικού επιπέδου. Το Dolby Vision HDR προβάλλει ταινίες, ακριβώς όπως τις έχουν οραματιστεί οι σκηνοθέτες, ενώ το Dolby Atmos προσφέρει δυναμική εμπειρία ήχου surround, ακόμα και σε περιορισμένο χώρο- κάτι που δε συναντά κανείς συχνά σε δωμάτια ξενοδοχείου.

 

 

Τέλος, η λύση Pro:Centric Direct για τη διαχείριση περιεχομένου μπορεί να ενισχύσει περαιτέρω την εμπειρία του επισκέπτη, ενώ μέσω του συστήματος κεντρικής διαχείρισης, οι ξενοδόχοι μπορούν να ρυθμίσουν  και να ενημερώσουν από απόσταση όλες τις τηλεοράσεις. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος από το προσωπικό ή ειδικές γνώσεις. Η LG OLED Hotel TV με Pro:Centric Direct προσφέρει στους επισκέπτες πολυτελή ψυχαγωγία στο δωμάτιο και άνεση τόσο για τους φιλοξενούμενους όσο και για τους ξενοδόχους.

Η σειρά είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Σχετικά άρθρα

TCP 109: Το παρόν και το μέλλον του εργασιακού χώρου

Giorgos Athanassiadis

IBM: $1 δις για software defined storage

Kitriniaris

Αυξήθηκαν οι επιθέσεις σε εταιρικούς χρήστες

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα