14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέα σειρά commercial PC της HP για τη νέα «κανονικότητα»

Το έχουμε πει πολλές φορές ότι η τηλεργασία ήρθε για να μείνει. Ακόμα και μετά το πέρας της πανδημίας, η νέα κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε ότι αφορά την εργασία εξ αποστάσεως αναμένεται να παγιωθεί για πολλές επιχειρήσεις. Εν’ όψη της νέας αυτής «κανονικότητας» στις 26 Μαΐου, η HP ανακοίνωσε τις νέες σειρές προϊόντων, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ώστε να εξασφαλίζουν την απόλυτη εμπειρία εργασίας από το σπίτι.

Το 50% των εξ αποστάσεως εργαζομένων δηλώνουν ότι δεν έχουν όλα όσα χρειάζονται για να είναι το ίδιο αποτελεσματικοί μακριά από το γραφείο τους. Το βασικό πρόβλημα είναι το bandwidth το οποίο μοιράζεται σε όλα τα μέλη της οικογένειας. Επιπλέον, η ασφάλεια αποτελεί επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα για όσους είναι αναγκασμένοι να εργάζονται εκτός εταιρικού δικτύου.

Premium επαγγελματικά PCs που εκτοξεύουν την παραγωγικότητα

Είναι σαφές ότι το σημερινό εργατικό δυναμικό χρειάζεται τη σωστή τεχνολογία που θα το βοηθήσει να είναι παραγωγικό όπου κι αν βρίσκεται, από συσκευές που είναι αρκετά έξυπνες ώστε να μειώνουν αυτόματα τον περιβαλλοντικό θόρυβο, μέχρι καλύτερες επιλογές χαμηλού φωτισμού ανάλογα με το περιβάλλον, και αρκετά φωτεινές οθόνες όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο.

Η καινούρια σειρά των HP EliteBooks έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την συνδεσιμότητα και τη συνεργασία. Η επιλογή 5G ή Gigabit Class 4G LTE διευκολύνει αφάνταστα την επικοινωνία, ενώ η κάμερα με ευργώνιο φακό και οπτικό πεδίο 88 μοιρών σε συνδυασμό με ήχο που βασίζεται σε AI, ελαχιστοποιεί τους θορύβους στο παρασκήνιο, καθιστώντας τις βιντεοδιασκέψεις ευκρινέστερες. Το επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο με πλήκτρα από καουτσούκ παρέχει μια εξαιρετικά αθόρυβη εμπειρία πληκτρολόγησης και το μηχανικό κλείστρο της κάμερας εξασφαλίζει προστασία και άνεση.

Τα HP EliteBook x360 1030 G7 και HP EliteBook x360 1040 G7 είναι κατά  6,3% μικρότεροι από την προηγούμενη γενιά και διαθέτουν έως και 89% αναλογία οθόνης προς σώμα. Οι νέες συσκευές διαθέτουν επεξεργαστές 10ης γενιάς 6-πυρήνων Intel Core vPro για μέγιστη απόδοση. Το HP EliteBook x360 1040 G7 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 29 ώρες.

Οι υπολογιστές HP EliteBook 805 G7 και HP EliteBook 800 G7 Series έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις αυξημένες απαιτήσεις των εργαζομένων και τώρα διατίθενται με επιλογές επεξεργαστή που βασίζονται σε AMD και Intel. Διαθέσιμο με οθόνη 13,3″, 14″ και 15,6″, οι χρήστες λαμβάνουν έναν ισχυρό, εξαιρετικά ασφαλή και ανθεκτικό φορητό υπολογιστή που τους κρατά συνδεδεμένους και παραγωγικούς οπουδήποτε.

Τα HP EliteBook 805 Series, με AMD Ryzen PRO και Radeon VEGA, είναι οι λεπτότεροι και ελαφρύτεροι επαγγελματικοί φορητοί υπολογιστές με AMD στον κόσμο και με διάρκεια μπαταρίας που φτάνει τις 24 ώρες θέτει ένα νέο ρεκόρ αυτονομίας.

Πανίσχυρα desktop με ενσωματωμένες λειτουργίες επικοινωνίας

Η νέα γενιά EliteDesk 800 Series περιλαμβάνει αναβαθμισμένο σασί με πρόσθετη ευελιξία και δυνατότητα επέκτασης, είναι πιο αθόρυβοι σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές και διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες VR.

Ο HP EliteOne 800 All-in-One G6 είναι ο ισχυρότερος επαγγελματικός All-in-One υπολογιστής στον κόσμο που τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel Core 10ης γενιάς με οθόνη 23,8″ ή 27″σε λεπτό προφίλ και εκλεπτυσμένη σχεδίαση. Σε συνδυασμό με τα προαιρετικά γραφικά NVIDIA GeForce RTX 2070 Super, είναι το πρώτο επαγγελματικό All-in-One σύστημα με δυνατότητα VR στον κόσμο.

Το HP Collaboration All-in-One G6 with Zoom Rooms είναι μια ολοκληρωμένη λύση Zoom Room ιδανική για τηλεδιασκέψεις μέσω της συγκεκριμένης πλατφόρμας. Με το 54% των εταιρειών που σκοπεύουν να μειώσουν τα ταξίδια τους μόνιμα λόγω της πανδημίας, αυτή η συσκευή Zoom διευκολύνει τη συμμετοχή σε συναντήσεις με ένα άγγιγμα και τη συμμετοχή σε βιντεοκλήσεις χωρίς πρόσθετο hardware. Διαθέτει Windows 10 IoT, αναδυόμενη κάμερα 5MP με ευρεία γωνία θέασης 88 μοιρών, ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνα για εύκολη συνεργασία και επικοινωνία.

Η HP ανακοίνωσε επίσης την ανανεωμένη σειρά HP EliteDesk 800 G6 που επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν παραγωγικότητα και κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια και διαχείριση έχοντας τη δυνατότητα επιλογής form factor ανάλογα με τις ανάγκες τους, όπως τον HP EliteDesk 800 G6 Mini, τον μικρότερο και ισχυρότερο Ultra Small Form Factor (USFF) στον κόσμο, τον HP EliteDesk 800 G6 Small Form Factor με κορυφαίες επιδόσεις και το πιο επεκτάσιμο σύστημα SFF στον κόσμο και τον HP EliteDesk 800 G6 Tower, τον πιο επεκτάσιμο επαγγελματικό υπολογιστή tower.

Οι επιδόσεις «Z», τώρα έγιναν πιο φορητές από ποτέ

Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά HP ZBook είναι φορητοί υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για κορυφαίες επιδόσεις, συναρπαστική εμπειρία προβολής και νέους τρόπους συνεργασίας. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 17 ώρες, το ZBook Firefly G7 επιτρέπει στους απαιτητικούς χρήστες, τους δημιουργούς περιεχομένου και τους σπουδαστές STEAM να παραμένουν παραγωγικοί εν κινήσει με την αξιοπιστία και την αντοχή του προτύπου MIL-STD 810G, τις κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας στον κλάδο και μεγαλύτερες και φωτεινότερες οθόνες.

Τα νέα ZBooks προσφέρουν ισχύ σε εξαιρετικά φορητή σχεδίαση με γραφικά NVIDIA Quadro P520 με 4 GB μνήμης RAM και επεξεργαστές Intel Core έως και 10ης γενιάς, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παραμένουν παραγωγικοί και να εργάζονται άψογα ταυτόχρονα σε πολλές εφαρμογές. Η οθόνη HDR 400 4K UHD παρέχει μια απίστευτη αναλογία αντίθεσης και η φωτεινότητα των 500 nits παρέχει δυνατότητα προβολής σε περιβάλλοντα υψηλού φωτισμού. Οι προγνωστικοί αλγόριθμοι HP Z αλλάζουν δυναμικά την ισχύ από τη CPU στη GPU σε πραγματικό χρόνο και το Z Power Slider εξισορροπεί την απόδοση και την ακουστική για κάθε workflow. Η επιλογή για 4G gigabit LTE (4×4) παρέχει μια γρήγορη, συνδεδεμένη και πολύ ασφαλή λύση. Εργαστείτε απρόσκοπτα με απομακρυσμένες ομάδες χρησιμοποιώντας το HP Collaboration Keyboard, το HP Noise Cancelation, το προηγμένο μικρόφωνο και τον ήχο από την B&O και συνεργαστείτε σε ανάλυση 4K και 3D με τεχνολογία κοινής χρήσης οθόνης ZCentral Remote Boost.

Νέες οθόνες για εργονομία και συνεργασία

Καθώς το 38% των εργαζομένων θεωρούν μια εξωτερική οθόνη ως ένα βασικό εργαλείο για εξ αποστάσεως εργασία, η HP κυκλοφορεί νέες οθόνες που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την ευεξία, τη φορητότητα και την ασύρματη τεχνολογία.

Οι οθόνες HP E-Series είναι οι πρώτες εργονομικές σειρές οθονών στον κόσμο με συνεχές χαμηλό μπλε φωτισμό. Η τεχνολογία HP Eye Ease αντιμετωπίζει το μπλε φως χωρίς να επηρεάζει την ακρίβεια του χρώματος. Πρόκειται για τις πρώτες οθόνες στον κόσμο που έλαβαν την πιστοποίηση TUV Low Blue Light Hardware Solution.

Η φορητή οθόνη HP E14 G4 δίνει στους χρήστες την ελευθερία να εργάζονται οπουδήποτε – είτε από το τραπέζι της κουζίνας είτε από εξωτερικό χώρο. Η φωτεινότερη φορητή οθόνη 14 ιντσών στον κόσμο ζυγίζει μόνο 640 g και έχει πάχος μικρότερο από 4,75 mm, το οποίο είναι 36% ελαφρύτερο και 25% λεπτότερο από το προηγούμενο μοντέλο και προσφέρει δύο θύρες USB-C για ισχύ και εύκολη συνδεσιμότητα.

Η HP U27 4K είναι η πρώτη ασύρματη οθόνη 4K στον κόσμο, η οποία προσφέρει στους χρήστες απίστευτη ελευθερία χωρίς καλώδια για εργασία ή διασκέδαση. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν απρόσκοπτα τον υπολογιστή τους με την εφαρμογή Bluetooth Quick Pair Bluetooth ή πατώντας το πλήκτρο Windows + K στο πληκτρολόγιό τους.

Υπηρεσίες για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας

Εκτός από τα προϊόντα, η HP ανακοίνωσε και μια σειρά νέων υπηρεσιών HP Device Provisioning Services, που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν και να συντηρούν προ-ρυθμισμένες έτοιμες για cloud συσκευές που βοηθούν στη μείωση του κόστους, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση των εμπειριών των εργαζομένων. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά εργοστασιακών και επαγγελματικών υπηρεσιών για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις τους.

Σχετικά άρθρα

VDSL: αντιδράσεις για την απόφαση της ΕΕΤΤ

dmallas

Microsoft: To Office 365 ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο χρήστες

Kitriniaris

Μία ακόμη εταιρεία επέλεξε το Office 365

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα