19.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα σειρά οθονών αφής Philips B Line για εξωτερικές εφαρμογές

Η MMD ανακοίνωσε τις νέες οθόνες LCD με SmoothTouch και αντιθαμβωτική επίστρωση: την οθόνη Philips 172B9TL (43,2 εκ) και την οθόνη Philips 242B9TL (23,8″/60,5 εκ διαγ.).

SmoothTouch σημαίνει ότι η οθόνη χρησιμοποιεί τεχνολογία αφής 10 σημείων για ομαλή απόκριση. Η επικάλυψη γυαλιού εξασφαλίζει προστασία από γρατσουνιές έως και 7Η. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ορισμένους κλάδους όπως λιανικό εμπόριο, σούπερ μάρκετ, logistics και HoReCa, όπου χρειάζονται μια αξιόπιστη και ανθεκτική λύση αφής όπου θα λειτουργούν οι εφαρμογές τους. Οι εικόνες της οθόνης είναι εξαιρετικά καθαρές με αυθεντικά χρώματα και κορυφαία ευκρίνεια χάρη στην αντιθαμβωτική επίστρωση, η οποία μπορεί να μειώσει την έντονη γυαλάδα και επομένως δε θα χρειαστεί κάποια επιπλέον μεμβράνη για άνεση στα μάτια, πολύ ουσιαστικό για εσωτερικούς χώρους, ή περιβάλλοντα με φως το οποίο πέφτει απευθείας πάνω στην οθόνη. Αυτές οι οθόνες Philips πληρούν επίσης τη διεθνή βαθμολογία IP65 (μόνο μπροστά) για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Αυτό εξασφαλίζει προστασία από πιτσιλιές νερού και σκόνη που μπορεί να συμβούν κατά τη χρήση.

Χαρακτηριστικά που εκτοξεύουν την παραγωγικότητα

Οι δύο νέες οθόνες διαθέτουν θύρα HDMI που εξασφαλίζει καθολική ψηφιακή συνδεσιμότητα, δύο θύρες USB 3.1 για μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας και σύνδεση DisplayPort. Για τη βελτίωση και διασφάλιση μίας ακόμα καλύτερης παραγωγικότητας του χρήστη, οι οθόνες αφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν με: το δάχτυλο, στυλό για οθόνη αφής κατασκευασμένο από αγώγιμο ύφασμα ή καουτσούκ, και συγκεκριμένα γάντια, καθιστώντας την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο απλή στη χρήση. Επιπλέον, οι νέες οθόνες αφής 17” και 24” διαθέτουν την Philips SmartStand με δομή τύπου Z με ομαλή κλίση, προσαρμογή στο ύψος και δυνατότητες αναδίπλωσης για ποικίλες εργονομικές θέσεις και εντοιχισμό VESA για μέγιστη ευελιξία.

Τέλεια γραφικά

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν SmartContrast, μία αποκλειστική τεχνολογία που προσαρμόζει αυτόματα τα χρώματα και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού για πλούσιες μαύρες λεπτομέρειες και μία κορυφαία οπτική εμπειρία. Επιπλέον, η οθόνη Philips 242B9TL διαθέτει βελτιωμένη Full HD 1920 x 1080 ανάλυση για ρεαλιστικά χρώματα. Αλλά η οπτική ποιότητα πρέπει να συμπορεύεται με την μέγιστη άνεση για τα μάτια. Αυτά τα μοντέλα διαθέτουν τη λειτουργία LowBlue Mode που σχεδιάστηκε για ευεξία, και τεχνολογία Flicker-Free που μειώνει το τρεμόπαιγμα για πιο άνετη θέαση.

Οθόνες χωρίς βάση

Εκτός από τα παραπάνω μοντέλα, η MMD ανακοίνωσε επίσης και μία νέα έκδοση της προηγούμενης σειράς οθονών αφής 242B9T, 222B9T, 172B9T και 162B9T, οι οποίες έρχονται πλέον χωρίς βάση. Αυτά τα μοντέλα αποτελούν μία καλή επιλογή για εκείνους που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την δυνατότητα εντοιχισμού VESA για σταθερές εγκαταστάσεις. Αυτό θα συμβάλει επίσης και στη προστασία του περιβάλλοντος, καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψουμε τη βάση, ενώ θα προσφέρει περισσότερη ευελιξία και βελτιστοποίηση προϋπολογισμού σε πελάτες και συνεργάτες.

«Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία, οι οθόνες αφής τώρα αξιοποιούνται τόσο καλά που μπορούν να εφαρμοστούν σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων: όπου και αν κοιτάξετε στις μέρες μας, μπορείτε να δείτε συσκευές με τεχνολογία αφής να χρησιμοποιούνται έμπρακτα (εμπόριο, μεταφορές, φιλοξενία, εκπαίδευση, υγεία). Η παγκόσμια αγορά για οθόνες αφής εκτιμάται ότι θα αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 7,5% κατά τα επόμενα 7 χρόνια, φτάνοντας τα US $100,2 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027» αναφέρει ο César Acosta, product manager Europe MMD Monitors & Displays. «Με σκοπό να πετύχουμε το μέγιστο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, διευρύνουμε την οικογένεια των οθονών αφής για άψογες και παραγωγικές εμπειρίες».

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα μοντέλα Philips 242B9TN, 222B9TN, 172B9TN και 162B9TN, είναι ήδη διαθέσιμα με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €349,00, €299,00, €329,00, €249,00 αντίστοιχα.

Η οθόνη Philips 172B9TL και η οθόνη Philips 242B9TL είναι ήδη διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα € 369,00 και € 399,00, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα

Μετά τα Windows 8, τα… Windows 10!

antonyroussel

Ericsson-Gemalto: συνεργασία για λύσεις M2M

Kitriniaris

Επενδύσεις σε νέες γραμμές παραγωγής από την Epson

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα