22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Νέα σειρά ασπρόμαυρων MFP ανακοίνωσε η Xerox

Η Xerox ανακοίνωσε τη νέα σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών PrimeLink B9100, οι οποίοι αποτελούν τους πρώτους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές που σχεδιάστηκαν για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις παραγωγής ενός εργατικού δυναμικού που είναι μόνιμα συνδεδεμένο.

 

Τα σημαντικά έγγραφα – πιστοποιητικά γέννησης, συμβάσεις, ιατρικές εκθέσεις, αποτελέσματα εξετάσεων κ.λπ – εξακολουθούν να εκτυπώνονται κυρίως ασπρόμαυρα. Στην πραγματικότητα, το 63% του συνόλου των εκτυπώσεων είναι ακόμα ασπρόμαυρες. Πρόκειται για εκτυπώσεις που είναι απαραίτητες, συχνά έχουν επείγοντα χαρακτήρα και πραγματοποιούνται με χαμηλό κόστος.

 

«Οι πελάτες μας θέλουν καλύτερη ποιότητα, μεγαλύτερη ταχύτητα, αυξημένη παραγωγή και ευέλικτο φινίρισμα, με ένα μέγεθος μηχανής που να ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον παραγωγής», είπε ο Terry Antinora, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της πλατφόρμας Workplace Solutions Offerings της Xerox. «Δεδομένης της έντονης ζήτησης σε ασπρόμαυρη εκτύπωση, επενδύουμε τόσο στον εξοπλισμό, όσο και στη συνδεσιμότητα και τις ροές εργασίας που αναμένουν οι πελάτες μας, είτε σε περιβάλλοντα παραγωγής, είτε στο χώρο εργασίας».

 

Στον εργασιακό χώρο, η συνδεσιμότητα και η αυτοματοποίηση των ροών εργασίας είναι ζωτικής σημασίας για να μετασχηματιστεί ο τρόπος που δουλεύουμε. Η σειρά PrimeLink B9100 ενισχύει την παραγωγικότητα, παρέχοντας πρόσβαση στο Xerox App Gallery, που φιλοξενεί πάνω από 80 έξυπνες εφαρμογές. Αυτές οι εφαρμογές αυτοματοποιούν τις χειροκίνητες διαδικασίες, ενσωματώνουν ροές εργασίας και συνδέονται με βασικά επιχειρηματικά συστήματα, είτε πρόκειται για την εκπαίδευση, τη δημόσια διοίκηση, την υγειονομική περίθαλψη ή για άλλους κλάδους.

 

Για τις βιομηχανικές μονάδες και τα τυπογραφεία, η εκτύπωση μικρού όγκου παραγωγής (light production) συχνά συνοδεύεται από προκλήσεις όπως η εκτύπωση μεγάλου όγκου, σε έναν μικρό χώρο. Ευέλικτη και με δυνατότητα επέκτασης, η σειρά PrimeLink B9100 μπορεί να χωρέσει σε ένα μικρό κατάστημα εκτύπωσης ή να επεκταθεί ώστε να περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών επιλογών τροφοδοσίας και φινιρίσματος για την κάλυψη των αναγκών οποιουδήποτε παραγωγικού περιβάλλοντος εκτύπωσης. Προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας στην κατηγορία του σε ένα ευρύ φάσμα υλικών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας εκτύπωσης σε πιο βαριά και πιο μακριά χαρτιά, διευκολύνοντας τη δημιουργία νέων εφαρμογών εκτύπωσης.

 

Οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της σειράς PrimeLink 9100 έχουν πιστοποίηση EPEAT και ακολουθούν τις προδιαγραφές Energy Star 3.0.

Σχετικά άρθρα

Το Regate Effective διατίθεται στα μεγάλα ηλεκτρονικά καταστήματα

Giorgos Athanassiadis

Η Epson στη List A για τα επιτεύγματά της στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Giorgos Athanassiadis

Η HP παρουσίασε τον EliteOne 800 All-in-One για το νέο υβριδικό περιβάλλον εργασίας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα