16.7 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέα πλατφόρμα storage Dell EMC PowerStore

H Dell Technologies ανακοίνωσε το Dell EMC PowerStore, μια σύγχρονη πλατφόρμα υποδομής, σχεδιασμένη εξ αρχής με βάση την πιο καινοτόμο τεχνολογία και τεχνογνωσία, για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της νέας εποχής των δεδομένων που διανύουμε.

Η νέα πλατφόρμα αποθήκευσης έχει ως βασικούς άξονες τη σχεδίαση με επίκεντρο τα δεδομένα, την έξυπνη αυτοματοποίηση και την προσαρμοζόμενη αρχιτεκτονική. Το Dell EMC PowerStore είναι μέχρι και επτά φορές ταχύτερο, παρέχοντας τρεις φορές μικρότερους χρόνους απόκρισης σε σχέση με τις προηγούμενες, μέσης κατηγορίας συστοιχίες αποθήκευσης της Dell EMC, ενώ η δυνατότητα AppsON είναι ο μοναδικός τρόπος όπου οι εικονικοποιημένες VMware εφαρμογές και οι εφαρμογές λογισμικού εκτελούνται απευθείας στην ειδικά σχεδιασμένη συστοιχία αποθήκευσης, με αποτέλεσμα την ταχύτατη πρόσβαση στα δεδομένα και την επίτευξη βέλτιστων χρόνων απόκρισης.

 

«Οι πελάτες μας αναφέρουν ότι ένα κύριο εμπόδιο στην επίτευξη των στόχων στον τομέα του ψηφιακού μετασχηματισμού τους είναι η συνεχής διελκυστίνδα μεταξύ της υποστήριξης του συνεχώς αυξανόμενου αριθμού εφαρμογών – από τις παραδοσιακές εφαρμογές πληροφορικής μέχρι τα data analytics – και της πραγματικότητας των περιορισμών σχετικά με το κόστος, της πολυπλοκότητας και των περιορισμών των συστημάτων πληροφορικής τους», ανέφερε ο Dan Inbar, president and general manager, storage, Dell Technologies. «Η Dell EMC PowerStore πλατφόρμα συνδυάζει την αυτοματοποίηση, την επόμενης γενιάς τεχνολογία και μια νέα αρχιτεκτονική λογισμικού για την παροχή υποδομής που βοηθά τους οργανισμούς να αντιμετωπίσουν αυτές τις ανάγκες».

 

 

Σύγχρονη υποδομή για την εποχή των δεδομένων

Οι οργανισμοί μπορούν να επιταχύνουν τη λήψη αποφάσεων, την πρόσβαση σε δεδομένα και την απόδοση των εφαρμογών με την πλατφόρμα PowerStore, η οποία είναι σχεδιασμένη για το εντυπωσιακό επίπεδο διαθεσιμότητας 99,9999%:

Οποιαδήποτε εφαρμογή: η πλατφόρμα PowerStore απλουστεύει την υποδομή Πληροφορικής, υποστηρίζοντας ένα ευρύ σύνολο παραδοσιακών και σύγχρονων εφαρμογών, χάρη στην κλιμακούμενη (scale-up) και επεκτεινόμενη (scale-out) αρχιτεκτονική είτε πρόκειται για πρόσβαση block, ή/και συστήματα αρχείων ή/και VMware vVols.

Βελτιστοποιημένη απόδοση: τα συστήματα PowerStore είναι επτά φορές ταχύτερα και χαρακτηρίζονται από τριπλάσια απόκριση σε σχέση με τις προηγούμενες μέσης κατηγορίας συστοιχίες αποθήκευσης της Dell EMC , χάρη στην από άκρο σε άκρο σχεδίαση NVMe και την υποστήριξη Storage Class Memory ως μόνιμου χώρου αποθήκευσης, με την υιοθέτηση και χρήση dual port Intel Optane SSDs.

Αποδοτικότητα χωρίς συμβιβασμούς: οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα από τον προϋπολογισμό τους για εξοπλισμό Πληροφορικής και χωρητικότητα, με τις τεχνολογίες της συνεχώς ενεργοποιημένης απαλοιφής διπλοτύπων αρχείων (deduplication), την συμπίεση με εγγυημένη συρρίκνωση όγκου δεδομένων της τάξης του 4:1 .

 

Η μηχανική μάθηση και ο έξυπνος αυτοματισμός επιτρέπουν την ταχύτερη υποστήριξη εφαρμογών και υπηρεσιών και την εξοικονόμηση μέχρι και 99% του χρόνου που δαπανούν οι τεχνικοί για τις ανάγκες της διαχείρισης:

Προγραμματιζόμενη υποδομή: απλοποιεί την ανάπτυξη εφαρμογών και μειώνει το χρονικό πλαίσιο ανάπτυξης από μέρες σε δευτερόλεπτα , με την ολοκλήρωση και την υποστήριξη του περιβάλλοντος VMware για τα πιο γνωστά εργαλεία διαχείρισης Kubernetes, Ansible και VMware vRealize Orchestrator.

Αυτόνομη υποδομή: οι ενσωματωμένες δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης αυτοματοποιούν απαιτητικές διαδικασίες όπως η αρχική δημιουργία αποθηκευτικών χώρων (initial volume placement), οι διαδικασίες μετάβασης (migrations), οι λειτουργίες εξισορρόπησης φορτίου (load balancing) και η επίλυση προβλημάτων.

Πληροφορίες υποδομής: το λογισμικό παρακολούθησης αποθήκευσης και ανάλυσης CloudIQ της Dell EMC συνδυάζει την μηχανική μάθηση και την ανθρώπινη νοημοσύνη για την παρακολούθηση της απόδοσης και της χωρητικότητας της λύσης τόσο σε πραγματικό χρόνο αλλά και ιστορικά με μια μόνο ματιά στην υποδομή. Η Dell Technologies θα ενσωματώσει το CloudIQ σε όλο το φάσμα του χαρτοφυλακίου υποδομής της Dell Technologies για τη δυνατότητα παροχής ακόμη σημαντικότερων συμπερασμάτων.

 

Η πλατφόρμα PowerStore μετασχηματίζει τις λειτουργίες στο data center και επιτρέπει στους οργανισμούς να εξελίσσουν την υποδομή τους σε συγχρονισμό με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές ανάγκες:

Αρχιτεκτονική με βάση container: το PowerStoreOS, που αποτελεί την υποδομή λογισμικού του συστήματος, που βασίζεται σε container, επιτρέπει τη φορητότητα χαρακτηριστικών, την τυποποίηση και τη γρήγορη ενσωμάτωση νέων δυνατοτήτων στην αγορά.

Παρουσιάζοντας το AppsON: Η μοναδική ειδικά σχεδιασμένη συστοιχία αποθήκευσης με ενσωματωμένο VMware ESXi Hypervisor , δίνει τη δυνατότητα στους διαχειριστές να υλοποιούν εφαρμογές απευθείας στη συστοιχία, για μεγαλύτερη ευελιξία. Το AppsON που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο είδος του στον κλάδο, είναι ιδανικό για εφαρμογές με μεγάλο όγκο δεδομένων, στον πυρήνα ή τα άκρα των δικτύων, αλλά και σε πολλαπλές εφαρμογές της υποδομής.

Ευκολία στην μετάβαση των εφαρμογών: Τα νέα εγγενή εργαλεία του PowerStore Manager wizard επιτρέπουν στους πελάτες να αυτοματοποιούν ολοκληρωμένες μεταβάσεις με λιγότερα από δέκα κλικ. Οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από πολυάριθμες επιλογές που επιτρέπουν την απρόσκοπτη μετάβαση από υπάρχοντα συστήματα αποθήκευσης όπως τα Unity, SC, PS Series, VNX και XtremIO.

 

Το Dell EMC Future-Proof Program προσθέτει τα Anytime Upgrades

Η πλατφόρμα PowerStore καλύπτεται από το πρόγραμμα Dell EMC Future-Proof Program, το οποίο παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές, όπως προβλεψιμότητα και προστασία της επένδυσης μέσω του προγράμματος αναβάθμισης «Anytime Upgrades», που αποτελεί το πιο ευέλικτο πρόγραμμα αναβάθμισης controller στον κλάδο.

Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα αναβάθμισης, οι πελάτες μπορούν να επεκτείνουν ή να βελτιώσουν την απόδοση και την χωρητικότητα της δικής τους πλατφόρμας PowerStore μετά από 180 ημέρες 11. Ο συνδυασμός των Anytime Upgrades και της προσαρμοζόμενης αρχιτεκτονικής της πλατφόρμας Dell EMC PowerStore πρακτικά εξαλείφει όλες τις τυχόν προβληματικές μεταβάσεις.

 

Ευελιξία cloud με την πλατφόρμα PowerStore

Οι πελάτες μπορούν να υλοποιήσουν τη λύση PowerStore κατά τρόπο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους, αναφορικά με τη στρατηγική τους στο cloud και τις επιχειρηματικές ανάγκες τους:

Με τις πιστοποιημένες σχεδιάσεις cloud – Dell Technologies Cloud Validated Designs για PowerStore, για ευέλικτη ανάπτυξη απαιτητικών εφαρμογών σε περιβάλλοντα υβριδικού cloud.

Οι υπηρεσίες αποθήκευσης στο cloud – Dell EMC Cloud Storage Services μπορούν να συνδέουν απευθείας τα συστήματα PowerStore σε όλα τα μεγάλα δημόσια clouds όπως Amazon Web Services (AWS), Azure και Google Cloud ως διαχειριζόμενη υπηρεσία. Οι Cloud Storage Services παρέχουν ανάκτηση δεδομένων ως υπηρεσία – Data Recovery as a Service (DRaaS) για VMware Cloud σε AWS.

Η πλατφόρμα PowerStore μπορεί να υλοποιηθεί και σαν αποθηκευτική λύση στην αυτόνομη υποδομή Dell EMC PowerOne, επιταχύνοντας τη μετάβαση ενός οργανισμού σε λειτουργικότητα τύπου cloud.

 

Διαθεσιμότητα

Τα συστήματα Dell EMC PowerStore είναι πλέον διαθέσιμα παγκοσμίως.

Η επιλογή Dell EMC PowerStore για την αυτόνομη υποδομή PowerOne θα είναι διαθέσιμη εντός του καλοκαιριού.

Σχετικά άρθρα

AOC AGON Pro PD32M: μια οθόνη βγαλμένη από… supercar!

Giorgos Athanassiadis

ThinkQ: Το νέο brand της LG έχει AI

Επεκτείνεται η συνεργασία της SAP με την IBM

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα