16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Νέα οθόνη από την AOC για να την πάρετε μαζί σας

Η οθόνη I1601FWUX της AOC απευθύνεται στην αγορά όσων χρησιμοποιούν φορητό υπολογιστή και επιθυμούν να αυξήσουν το διαθέσιμο χώρο του desktop τους.

Διαθέτει σύνδεση USB-C, διαγώνιο 15,6 ίντσες και ανάλυση Full HD. Επιπλέον μπορεί να τοποθετηθεί είτε οριζόντια, είτε κάθετα, ενώ η ενσωματωμένη λειτουργία αυτόματης περιστροφής περιστρέφει την οθόνη με το σωστό προσανατολισμό. Το έξυπνο κάλυμμα που περιλαμβάνεται λειτουργεί ως βάση στήριξης, ενώ με πάχος 8,5 χιλ. και μόλις 800γρ. βάρος εξασφαλίζει ότι η οθόνη χωράει άνετα σε κάθε τσάντα.

 

Η I1601FWUX χρησιμοποιεί την τεχνολογία USB Type-C για τη σύνδεση τόσο του σήματος (DisplayPort), όσο και της τροφοδοσίας. Το μέγεθος των 15,6 ιντσών αντιστοιχεί στο κοινό μέγεθος οθονών των περισσότερων φορητών υπολογιστών, ενώ το ύψος της βάσης επιτρέπει τη ρύθμιση του ίδιου επιπέδου ύψους με το  φορητό υπολογιστή σας.

Η οθόνη διαθέτει επίσης τη λειτουργία Low Blue Light της AOC, μειώνοντας το ενδεχομένως επιβλαβές μπλε φως και αποτρέποντας την κόπωση των ματιών των χρηστών ενώ προσφέρει άνετη χρήση κατά τα διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, χάρη στην φωτεινότητά 220 cd/m². Επίσης, το IPS panel διαθέτει χρόνο απόκρισης 5 ms.

 

Η οθόνη AOC I1601FWUX είναι ήδη διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης €229.

 

Σχετικά άρθρα

Projectors: (Βίντεο)-προβολές… στο µέλλον!

Kitriniaris

Αύξησε πωλήσεις το 2012 η Sony Mobile στην Ελλάδα

dmallas

Το 4G δίνει ώθηση στα phablets

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα