11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέα λύση Ink Tank System από την Epson

O λόγος για τον L655, έναν 4-σε-1 εκτυπωτή που δημιουργεί ένα νέο τρόπο εκτύπωσης αρκετό για 11.000 σελίδες. Πρόκειται για συσκευή για χρήστες γραφείου που αναζητούν μια οικονομική λύση, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο μελανιών για γρήγορη, αξιόπιστη και διπλής όψης εκτύπωση A4 που εξασφαλίζει χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως το εντυπωσιακό ποσοστό του 90% στο κόστος εκτύπωσης.

 

Ο L655 παρουσιάζει για πρώτη φορά την εκτύπωση διπλής όψης στην σειρά Ink Tank System, δίνοντας τη δυνατότητα στα γραφεία να μειώνουν στο ήμισυ τη χρήση του χαρτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και πόρους. Ο εκτυπωτής χρησιμοποιεί υγρά μελάνια για έγχρωμες εκτυπώσεις και μελάνια pigment για ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, τα οποία παρέχουν γρήγορο στέγνωμα χωρίς μουτζούρες για επαγγελματική χρήση.

 

Η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi με το Epson Connect διευκολύνει την εκτύπωση μέσω smartphone και tablet ενώ ο L655 διαθέτει επίσης τη λειτουργία Wi-Fi Direct με την οποία είναι δυνατή η απευθείας σύνδεση με άλλες συσκευές με δυνατότητα Wi-Fi χωρίς να απαιτείται κάποιο σημείο ασύρματης πρόσβασης, όπως δρομολογητής.

 

Ο L655 είναι διαθέσιμος στην τιμή των 419€.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Η Cosmos εκσυγχρόνισε την οπτικοακουστική υποδομή της AbbVie

Giorgos Athanassiadis

Ο Enrico Maria Bagnasco αναλαμβάνει νέος CEO της Sparkle

Giorgos Athanassiadis

“Χρυσή” η SoftOne για HR και μισθοδοσία στα “Finance & Accounting Awards 2023”

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα