19.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα κονσόλα διαχείρισης αδειών για τους συνεργάτες της ESET

Η ESET ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου συστήματος online διαχείρισης αδειών MSP Administrator, ειδικά για την υποστήριξη του καναλιού Managed Service Provider (MSP). Με το νέο αυτό σύστημα, οι MSPs έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις άδειες των πελατών τους, τη χρήση τους καθώς και τις συσκευές που έχουν ενεργοποιηθεί, γεγονός που ενισχύει την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

Χρησιμοποιώντας μία ενιαία κονσόλα διαχείρισης, οι MSP μπορούν πλέον να διαχειριστούν συγκεκριμένες ρυθμίσεις σε πολλαπλούς πελάτες και κατόχους αδειών. Επιπλέον, καθώς οι ανάγκες των πελατών αλλάζουν, οι MSP μπορούν γρήγορα να προσαρμοστούν αυξάνοντας ή μειώνοντας ανάλογα τον αριθμό των αδειών σε όλους τους υπολογιστές που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το πρόγραμμα MSP της ESET, συνδυαστικά με τα ευέλικτα μοντέλα τιμολόγησης, προσφέρει στους MSP την καλύτερη δυνατή εμπειρία και, παράλληλα, τη δυνατότητα αύξησης των περιθωρίων κέρδους.

 

Χρησιμοποιώντας το ESET MSP Administrator σε συνδυασμό με τα plug-ins του ESET  Direct Endpoint Management – για εργαλεία RMM όπως το ConnectWise Automate, το SolarWinds N-Central ή το Autotask AEM – ή συνδυαστικά με το ESET Security Management Center, οι MSP αξιοποιούν τα οφέλη μιας ξεχωριστής εμπειρίας χρήσης, ενώ παράλληλα εξοικονομούν χρόνο στις διαδικασίες back office.

Την ευελιξία του EMA συμπληρώνει επίσης το ολοκληρωμένο συστήματος τιμολόγησης που επιτρέπει στους MSP να διαχειρίζονται τις πληροφορίες χρέωσης για κάθε πελάτη και να υπολογίζουν τα αναμενόμενη κόστη.

Για μεγαλύτερη ευκολία, το EMA είναι σχεδιασμένο για εύκολη πρόσβαση και χρήση σε tablet και κινητές συσκευές, αλλά παραμένει ασφαλές απαιτώντας πιστοποίηση διπλού παράγονται για κάθε χρήστη.

Σχετικά άρθρα

IBM watsonx: Έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες για επιχειρηματική Τεχνητή Νοημοσύνη

Giorgos Athanassiadis

Σε εξαγορά του υπόλοιπου ποσοστού της Epsilon HR προχώρησε η Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

Δυναμική παρουσία της LG Business Solutions στην Xenia 2018

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα