19.6 C
Athens
16/04/2024
Biztech

Νέα καθήκοντα για την Αλεξάνδρα Κοκκίνη στη SAP Hellas

Η Αλεξάνδρα Κοκκίνη αναλαμβάνει τη θέση της digital business services director στη SAP Hellas, υπεύθυνη του τμήματος των υπηρεσιών της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, όπως ανακοινώθηκε σχετικά. Από τη νέα της θέση, θα είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης και υποστήριξης των πελατών της εταιρείας, αλλά και την περαιτέρω ανάπτυξη και διείσδυση της SAP στην ελληνική αγορά μέσα από στοχευμένες ενέργειες και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

 

Η Αλεξάνδρα Κοκκίνη, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χώρο της πληροφορικής, είναι μέλος της διοικητικής ομάδας της SAP Hellas και εργάζεται στον γερμανικό όμιλο από το 1998, συμβάλλοντας σημαντικά στην καθιέρωση της ηγετικής θέσης της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας κατείχε θέσεις κλειδιά για το ελληνικό υποκατάστημα, όπως applications consultant, product manager,  head of business development & pre-sales. To 2008 ανέλαβε καθήκοντα chief operating officer (COO) της SAP για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα με ευθύνη των τμημάτων business development, presales και operations, αλλά και το ρόλο της EMEA S4HANA presales lead με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση της καινοτόμου πλατφόρμας της SAP.

 

Το SAP digital business services αποτελεί το business unit με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που θα βοηθήσουν τις εταιρείες – πελάτες της να επανεξετάσουν τον τρόπο που λειτουργούν αξιοποιώντας τις ψηφιακές λύσεις που προσφέρει η SAP και εξασφαλίζοντας επιτυχή λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην πορεία τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Σχετικά άρθρα

Πιστοποιήσεις Oracle πήρε η PCS

dmallas

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος και του ΣΕΚΕΕ

Giorgos Athanassiadis

Περισσότερες εκδηλώσεις μετά την πανδημία; Η Epson είναι έτοιμη

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα