19.8 C
Athens
18/04/2024
Biztech

Νέα επιχειρησιακή μονάδα της devolo για εμπορικές εφαρμογές

Η devolo εστιάζει στην αναπτυσσόμενη αγορά για  επαγγελματικές λύσεις powerline με μια χωριστή πλέον επιχειρησιακή μονάδα. Πέρα από τις τρέχουσες τάσεις όπως τα retrofits ή το industry 4.0,  πολλές επιχειρήσεις απαιτούν περιεκτική δικτύωση όλων των τομέων τόσο ενσύρματα, όσο και ασύρματα. Η νέα μονάδα, που ονομάζεται devolo Business Solutions, τοποθετεί τα προϊόντα της ως την βέλτιστη προσθήκη ή επέκταση των υφιστάμενων δικτύων.

 

Ειδικότερα, η devolo Business Solutions προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Powerline για χρήση σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Τα προϊόντα αυτά διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα εξοπλισμού που θα περίμεναν οι διαχειριστές δικτύων. Η διαχείριση ενός επαγγελματικού δικτύου γίνεται ακόμη πιο εύκολη με το λογισμικό dLAN AVpro manager. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά απόδοσης όπως το SSID ή το VLAN εξασφαλίζουν επίσης τη δυνατότητα χρήσης σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Στα κλασικά πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Powerline, συγκαταλέγονται επίσης το γρήγορο και οικονομικά αποδοτικό integration, που δεν απαιτεί προϋποθέσεις.

 

Τα προϊόντα devolo Business Solutions διατίθενται μέσω των εκπαιδευμένων εμπόρων-συνεργατών της devolo αλλά και από προμηθευτές συστημάτων. Για τη βέλτιστη υποστήριξη των πελατών της, η devolo παρέχει στους μεταπωλητές της ένα σημαντικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης, καθώς επίσης και ευρύ ενημερωτικό υλικό για την υποστήριξη των πωλήσεων.

Σχετικά άρθρα

Διεύρυνση συνεργασίας της Νigico με την Εmerson

Kitriniaris

Η Uni Systems στους διακεκριμένους Cloud Advisors της Citrix

Kitriniaris

Sony: Επιστροφή στην κερδοφορία αλλά με αβεβαιότητες

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα