22.9 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Νέα επαγγελματικά αξεσουάρ από την AOC

Η εταιρία AOC ανακοίνωσε την επέκταση του ευρύτερου B2B χαρτοφυλακίου της. Συγκεκριμένα, παράλληλα με την γκάμα οθονών υψηλής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για όλες τις προκλήσεις του σύγχρονου χώρου εργασίας, η AOC παρουσίασε πρακτικά στηρίγματα VESA  και βραχίονες. Με την προσθήκη αυτή, η AOC προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων ώστε κάθε επιχείρηση να δημιουργεί παραγωγικούς, καθαρούς και εργονομικά ασφαλείς σταθμούς εργασίας με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές.

 

Έξυπνη εργασία με έξυπνες οθόνες

Η AOC προσφέρει ένα ευρύ φάσμα οθονών  ειδικά σχεδιασμένες για επαγγελματίες χρήστες που εργάζονται σε μικρές ή μεσαίες εταιρίες, μεγάλες επιχειρήσεις, καθώς και στο δημόσιο τομέα. Συμβατές με σημαντικούς κανονισμούς όπως οι EPEAT Gold/Silver, TCO, Energy Star και GS, οι οθόνες της AOC είναι ενεργειακά αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Είτε ικανοποιούν τις βασικές απαιτήσεις οθόνης (όπως η E1 Series), είτε πιο προηγμένες με εργονομικά ρυθμιζόμενες βάσεις (όπως η επαγγελματική P1 Series ή η κομψή και μοντέρνα 90 Series), οι οθόνες AOC υποστηρίζουν μια ευρεία ποικιλία συνδέσεων οθόνης, όπως VGA, HDMI και Display Port, ενώ ορισμένα μοντέλα διαθέτουν επιπλέον υποδοχές DVI.

Διατίθενται σε μεγέθη από 21,5” έως 27”, προσφέροντας μία τέλεια λύση για σταθμούς εργασίας σε κάθε μέγεθος. Επιπλέον, οι τεχνολογίες Flicker-Free και Low Blue Light που φιλτράρουν το δυνητικά επιβλαβές μπλε μήκους κύματος φως, συμβάλλουν στην αύξηση της ασφάλειας και στην ελαχιστοποίηση της κούρασης των ματιών.

 

 

Έξυπνες λύσεις για τον απόλυτο χώρο εργασίας

Με τα νέα στηρίγματα VESA, οι χρήστες μπορούν τώρα να τοποθετήσουν mini-PCs και thin clients απευθείας στην οθόνη, μειώνοντας έτσι την ακαταστασία του γραφείου και των καλωδίων. Οι βάσεις στήριξης είναι διαθέσιμες για οθόνες από τις επαγγελματικές σειρές P1 και 90 της AOC, και επίσης για τις παλαιότερες επαγγελματικές σειρές 75 και 60.

Για τους χρήστες που επιδιώκουν μέγιστη ευελιξία και απολύτως εργονομικούς χώρους εργασίας, η ΑOC ανέπτυξε μονούς και διπλούς βραχίονες οθόνης. Και οι δύο τύποι επιτρέπουν την ακριβή προσαρμογή της  θέσης των οθονών, ανοίγοντας έτσι νέες ευκαιρίες συνεργασίας. Οι βραχίονες της οθόνης διατίθενται με αποσπώμενα καλύμματα, έτσι ώστε τα καλώδια να μπορούν να τακτοποιηθούν στο εσωτερικό τους, ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία.

 

Ο μονός βραχίονας για τοποθέτηση σε γραφείο, AS110, υποστηρίζει οθόνες έως 27”. Χρησιμοποιώντας τρεις ξεχωριστές αρθρώσεις, η συσκευή αυτή είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Το ύψος της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί σε εύρος 320 χιλ, ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οθόνη ακόμα και όταν είναι όρθιοι. Ο βραχίονας υποστηρίζει ένα μεγάλο εύρος κλίσης (-45°/+60°), περιστροφής (swivel) -90°/+90, και περιστροφής (pivot) 360°, επιτρέποντας τη λειτουργία του πορτραίτο, την οριζόντια προβολή και όλα τα ενδιάμεσα.

 

Ο διπλός βραχίονας AD110 είναι η ιδανική λύση για το στήσιμο πολλαπλών οθονών, σχεδιασμένος να κρατά δύο οθόνες από 12” έως 27” και από 2 έως 9 κιλά. Ο βραχίονας AD110 μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος με εύρος 230 χιλ, και μπορεί να τεντωθεί προς τα εμπρός / προς τα πίσω σε ένα ευρύ φάσμα 100χιλ – 520 χιλ. Διαθέτει επίσης εύρος κλίσης -65°/+90°, εύρος περιστροφής (swivel) 180°, και εύρος περιστροφής (pivot) 360°.

 

Οι εύκαμπτοι βραχίονες οθόνης, όπως οι ΑS110 ή AD110, μπορούν να εξυπηρετήσουν διάφορους σκοπούς. Για παράδειγμα, ένας εκδότης περιοδικού ή εφημερίδας μπορεί να θέλει να περιστρέψει την οθόνη σε λειτουργία κάθετης προβολής για να δει ακριβώς πώς θα εμφανίζεται το κείμενό του στην διάταξη. Οι προγραμματιστές θα εκτιμήσουν επίσης, την εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε αυτές τις δύο λειτουργίες.

 

 

Το ολοκληρωμένο επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο της AOC όχι μόνο προσφέρει εξαιρετικές οθόνες για κάθε ανάγκη, αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις που δημιουργούν μαζί τους καλύτερους και πιο αποδοτικούς χώρους εργασίας σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Σχετικά άρθρα

Nέο κατάστημα Public στο Ηράκλειο Κρήτης

Kitriniaris

Το νέο Eaton 3S Mini DC UPS προστατεύει τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας

Giorgos Athanassiadis

Έμφαση σε Δημόσιο και νέες αγορές με πολλαπλές εξαγορές

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα