22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Νέα εγκατάσταση/συνεργασία της Data Communication

Η εταιρεία «Γαλακτοκομικά Προϊόντα Δημητρίου» προχώρησε στη διασύνδεση της λύσης WinEra ERP της Data Communication, ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων, που λειτουργεί στα κεντρικά γραφεία της, με το imeRetail της IME Πληροφορικής, μία λύση λογισμικού εστιασμένη στη λιανική πώληση, που εφαρμόζεται στο καινούριο υποκατάστημα της Γλυφάδας.

Το αποτέλεσμα οδήγησε σε μία φιλική, εύχρηστη και λειτουργική λύση, με προηγμένες τεχνολογικά λειτουργίες, ανοιχτή σε περαιτέρω επεκτάσεις και προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησης.

 

Πιο συγκεκριμένα, η νέα λύση προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα και πλήρη έλεγχο των εμπορικών συναλλαγών και διαχείρισης των αποθεμάτων, συμβάλλοντας στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της επιχείρησης και την ενίσχυση της παραγωγικότητας και του κέρδους της. Η λύση εξασφαλίζει βέλτιστα επίπεδα αποθεμάτων, τόσο στα κεντρικά όσο και στο υποκατάστημα, ενώ, παράλληλα, μειώνει το λειτουργικό και διαχειριστικό κόστος και συμβάλλει τόσο στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή όσο και σε μία βελτιωμένη εμπειρία συνεργασίας μέσα στο εμπορικό οικοσύστημα της επιχείρησης.

Σχετικά άρθρα

Η Samsung διευρύνει τη σειρά smart monitor για να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση

Giorgos Athanassiadis

Τα φώτα στο ΙοΤ για την Intel

Kitriniaris

Commercial PCs:Προοπτικές και εξελίξεις σε δύσκολους καιρούς

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα