11.2 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέα γενιά Dell Precision: Ισχυρή απόδοση σε μικρότερο χώρο

Η Dell παρουσίασε τον ισχυρότερο workstation σε μορφή rack 1U στον κόσμο, καθώς και αρκετούς νέους workstations σε μορφή tοwer που έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν σε εταιρείες όλων των μεγεθών και προϋπολογισμών να έχουν πρόσβαση σε ισχυρούς, προσιτούς, συμπαγείς σταθμούς εργασίας.

Κατασκευασμένος ακολουθώντας τις υποδείξεις των πελατών, ο Dell Precision 3930 rack παρέχει ισχυρή απόδοση σε περιορισμένο μέγεθος. Το μέγεθος 1U παρέχει καλύτερη πυκνότητα ανά rack, εκτεταμένες θερμοκρασίες λειτουργίας και χαρακτηριστικά, όπως μικρό βάθος, φίλτρα σκόνης και legacy θύρες, που επιτρέπουν την απρόσκοπτη ενσωμάτωση σε σύνθετες εφαρμογές ιατρικής απεικόνισης και λύσεις βιομηχανικού αυτοματισμού.

 

Με την εισαγωγή των επεξεργαστών Intel Xeon E και των πρόσφατα ανακοινωθέντων επεξεργαστών Intel Core 8ης γενιάς, το rack παρέχει έως και 64GB μνήμης 2666MHz DDR4. Επιπλέον, ο επεξεργαστής Intel Xeon E υποστηρίζει τεχνολογία κώδικα διόρθωσης σφαλμάτων (ECC) για αυξημένη αξιοπιστία.

Το rack προσφέρει την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία των σταθμών εργασίας και παρέχει ευελιξία για αξιοποίηση έως και GPU double wide με απαιτήσεις ισχύος έως 250W και επεκτασιμότητα με έως και 24TB αποθήκευσης. Με 3 υποδοχές PCIe συμπεριλαμβανομένης μιας προαιρετικής υποδοχής PCI, ο νέος σταθμός εργασίας σε μορφή rack μπορεί να αντιμετωπίσει σύνθετες εργασίες με ευκολία.

Σε ότι αφορά τα γραφικά, είναι διαθέσιμη μια σειρά από επαγγελματικές λύσεις γραφικών με GPU Nvidia Quadro. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά από συστήματα γραφικών ΑMD Radeon Pro.

 

Προηγμένη απομακρυσμένη πρόσβαση

Η προαιρετική τεχνολογία Teradici PCOIP επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση στο server. Υποστηρίζει υπολογιστές client και έχει δυνατότητα προβολής έως και τεσσάρων οθονών.

Το rack ενσωματώνεται απροβλημάτιστα στο datacenter, προσφέροντας απομόνωση των δεδομένων, του θορύβου και της θερμότητας  από το γραφείο ενώ παρέχει και μικρότερη αταξία στην τοποθέτηση.

 

Ισχυρή απόδοση με μικρότερο αποτύπωμα

Ο Dell Precision 3630 Tower είναι 23% μικρότερος από την προηγούμενη γενιά, με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να έχουν ακριβώς τη λύση που χρειάζονται, ανεξάρτητα από τους περιορισμούς του χώρου εργασίας. Το σύστημα διαθέτει μια σειρά από εύκολες στην πρόσβαση θύρες, που καθιστούν δυνατή τη σύνδεση με εξωτερικές πηγές δεδομένων, συσκευές αποθήκευσης και πολλά άλλα. Καθώς οι χρήστες του σταθμού εργασίας συχνά δημιουργούν περιεχόμενο πνευματικής ιδιοκτησίας, η Dell θα προσφέρει επίσης μια προαιρετική συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών (CAC/PIV) για να διευκολύνει τη ασφαλή διαχείριση δεδομένων.

To Dell Precision 3630 Tower διαθέτει 8ης γενιάς Intel Core Ι και νέους επεξεργαστές Xeon E επαγγελματικού επιπέδου, με ταχύτερη μνήμη 64GB έως 2666MHz  και προσφέρει υποστήριξη γραφικών έως και 225W. Επιπλέον, προσφέρει επεκτάσιμη αποθήκευση SATA και PCIe NVMe SSD, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 14TB με υποστήριξη RAID.

 

Ο νέος Dell Precision 3430 Small Form Factor Tower είναι ιδανικός για πολλούς χρήστες σταθμών εργασίας, προσφέροντας πολλά από τα ίδια οφέλη του Precision 3630, αλλά σε ακόμα μικρότερο μέγεθος και μέχρι υποστήριξη γραφικών έως 55W. Είναι επίσης επεκτάσιμος με μέχρι 6TB αποθηκευτικού χώρου με υποστήριξη RAID.

Σχετικά άρθρα

Η SAS ηγέτης στα προηγμένα και προγνωστικά analytics

Kitriniaris

Στην πρώτη θέση η Xerox Hellas στους Α3 MFPs

Schneider Electric: O Χρήστος Φάμελος, data center EcoStruxure sales manager για την NA Ευρώπη

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα