13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέα έκδοση για το Kaspersky Small Office Security

Τη διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης του Kaspersky Small Office Security στην Ελλάδα ανακοίνωσε η Kaspersky Lab, δίνοντας έτσι στους πελάτες της μια λύση η οποία έχει αναπτυχθεί ειδικά για επιχειρήσεις με λιγότερους από 50 εργαζόμενους.

 

 

Το Kaspersky Small Office Security διαθέτει τεχνολογίες που χρησιμοποιούν μεγάλες επιχειρήσεις, αλλά έχει σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πολύ μικρών εταιρειών. Συνδυάζει τη δύναμη των τεχνολογιών anti-malware και προστασίας ηλεκτρονικών συναλλαγών της εταιρείας, με κορυφαία χαρακτηριστικά διαχείρισης cloud, αντιγράφων ασφαλείας και στοιχείων σύνδεσης, αλλά και την ευχρηστία που απαιτεί το συγκεκριμένο κομμάτι της αγοράς.

 

Ανάμεσα σε άλλα, η τελευταία έκδοση του Kaspersky Small Office Security περιλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

 

– Ενισχυμένη προστασία από όλες τις γνωστές, άγνωστες και προηγμένες απειλές , με πολυεπίπεδη και κορυφαίου επιπέδου ασφάλεια για υπολογιστές Windows και Mac, server και συσκευές Android.

 

– Η νέα cloud-based κονσόλα διαχείρισης, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων ή στους ΙΤ managers να διαχειρίζονται εύκολα τις διαδικασίες ψηφιακής ασφάλειας και τις συσκευές από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας απλώς τον web browser.

 

-Η τεχνολογία cloud-based διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, η οποία αποθηκεύει κρίσιμους κωδικούς πρόσβασης και επιτρέπει στους χρήστες να διαθέτουν έναν διαφορετικό, μοναδικό κωδικό πρόσβασης για κάθε ασφαλή τοποθεσία, σε όλες τις συσκευές, ενώ το μόνο που χρειάζεται να θυμούνται είναι ένας βασικός κωδικός πρόσβασης.

 

– Ασφάλεια για οικονομικά δεδομένα για την προστασίας online επιχειρήσεων και προσωπικών συναλλαγών από οικονομικές απάτες. Γι’ αυτό έχουν γίνει βελτιώσεις στη λειτουργία «Safe Money».

 

Το Kaspersky Small Office Security προστατεύει υπολογιστές Windows (λειτουργικό Windows XP έως και Windows 8.1) ή Mac, Windows file servers και Android smartphones και tablets. Κάθε χρήστης/εργαζόμενος λαμβάνει προστασία για έναν υπολογιστή Windows ή Mac και μία φορητή συσκευή, ενώ έχει επιπλέον στη διάθεση του και το Kaspersky Password Manager. Η προστασία για File Server προστίθεται με βάση τον αριθμό των προστατευόμενων χρηστών. Το Kaspersky Small Office Security πωλείται σε προκαθορισμένα πακέτα αδειών για έως και 50 εργαζόμενους.

Σχετικά άρθρα

Τρεις μνηστήρες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ

Kitriniaris

«Χρυσή» διάκριση για την SugarCRM

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο online EnGenius certification training

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα