16.3 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Νέα έκδοση για το Targit Decision Suite

Το λανσάρισμα της νέας έκδοσης Targit Decision Suite 2015 με στόχο τον μετασχηματισμό των εταιρειών σε “data-driven ανακοίνωσε η Targit.

 

Το νέο Τargit περιλαμβάνει καινοτόμα ΒΙ χαρακτηριστικά τα οποία βοηθάνε στον σωστό διαμοιρασμό των δεδομένων μεταξύ των χρηστών ώστε να λαμβάνονται γρήγορες και έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις. Επιπλέον, το Targit καθιστά περιττή τη χρήση add-on εργαλείων και δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αναλύσουν εξωτερικά και εσωτερικά δεδομένα συνδυαστικά, σε μια ενιαία πλατφόρμα.

 

Ειδικότερα, το Targit Decision Suite 2015 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά σε 4 τομείς-κλειδιά:

 

– Βελτιωμένες τεχνικές data governance και διαχείρισης χρηστών

 

– Πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες εξωτερικές πηγές δεδομένων: νέες συνδέσεις δεδομένων με πηγές big data προστίθενται συνεχώς, καθώς οι χρήστες μας το ζητάνε.

 

– Η γνώση ενεργοποιείται σε όλο τον οργανισμό: Το Targit 2015 διευκολύνει τους χρήστες να λάβουν άμεσα τα δεδομένα που χρειάζονται, στη μορφή που τους εξυπηρετεί καλύτερα με τον Targit Anywhere client, που μοιράζει τα δεδομένα στους τελικούς χρήστες, στη μορφή που τα χρησιμοποιούν περισσότερο.

 

– Νέο «look & feel»: Το Targit 2015 παρουσιάζει μια σειρά από νέα αντικείμενα και δυνατότητες οπτικοποίησης, ώστε οι αρμόδιοι να παρουσιάζουν τα δεδομένα τους με νέους τρόπους, εξασφαλίζοντας ότι η εταιρική πληροφορία είναι απολύτως κατανοητή.

 

Η δωρεάν νέα έκδοση του Targit Decision Suite 2015 είναι διαθέσιμη εδώ.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Τα “φτηνά” smartphones προτιμoύν οι Έλληνες

Kitriniaris

Deutsche Telekom: Συνάντηση κορυφής επί ελληνικού εδάφους

Kitriniaris

Η Dell ανανέωσε τα Latitude, XPS και Inspiron

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα