18 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Μόνο ένα καλώδιο USB 3.0 είναι αρκετό

Σε έναν κόσμο που είναι περισσότερο διασυνδεδεμένος από ποτέ, οι επαγγελματίες χρήστες αναζητούν έξυπνους και εύκολους τρόπους για να συνδέονται με τις πολυάριθμες ψηφιακές συσκευές που χρησιμοποιούν καθημερινά, ώστε να παραμένουν παραγωγικοί στην εργασία τους. Το 24 ιντσών monitor της MMD, brand license partner των οθονών Philips, είναι κατάλληλο για συσκευές τύπου ultra-book περιορισμένης συνδεσιμότητας, ευέλικτους χώρους εργασίας και δυναμικούς χρήστες.

Η συγκεκριμένη οθόνη μεταδίδει βίντεο, ήχο και συνδέεται με το Internet ή το Intranet  – μέσω ενός μόνο καλωδίου σύνδεσης SuperSpeed USB. Παρέχει επίσης πρόσβαση σε όλα τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμένα με την οθόνη μέσω ενός USB hub με τρεις θύρες USB 3.0.

 

Με το ενσωματωμένο USB 3.0 hub και το Ethernet, η οθόνη 241B7QUPEB B-line επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν το φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό τους και να μεταφέρουν περιεχόμενο, χωρίς κόπο. Επιπλέον, περιφερειακά όπως ένα πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους, ένα ποντίκι, ένα εξωτερικός δίσκος HDD, μια κάμερα και μια μονάδα USB μπορούν όλα να συνδεθούν με το USB hub της οθόνης, αντί για το laptop, το οποίο έτσι κι αλλιώς διαθέτει περιορισμένες δυνατότητες επικοινωνίας.

Επιπροσθέτως, η οθόνη διαθέτει δύο  ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, για εξαιρετική αναπαραγωγή ήχου.

 

 

Ποιότητα εικόνας για επαγγελματίες

Η εύκολη συνδεσιμότητα της οθόνης συνδυάζεται με πολύ καλή ποιότητα εικόνας, ανάλυση Full HD (1920 x 1080) και ακριβή χρώματα για την αναπαραγωγή περιεχομένου με καθαρότητα και λεπτομέρεια. Με την τεχνολογία IPS, η οθόνη εξασφαλίζει ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα και εξαιρετικές γωνίες θέασης.

 

Η 241B7QUPEB διαθέτει τη λειτουργία Philips LowBlue Mode, η οποία μειώνει το μπλε φως μικρού μήκους κύματος που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην όραση με το πέρασμα του χρόνου. Επιπλέον, η οθόνη είναι εξοπλισμένη με μια εργονομική ρυθμιζόμενη βάση. Συγκεκριμένα, η SmartErgoBase δίνει τη δυνατότητα στην οθόνη να ρυθμίζεται το ύψος, να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και να παίρνει κλίση στη σωστή θέση εξασφαλίζοντας μια καλύτερη στάση σώματος κατά την εργασία στο γραφείο.

Η νέα οθόνη περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά για πιο ξεκούραστη χρήση: Η τεχνολογία Flicker-free ρυθμίζει τη φωτεινότητας και τη μείωση του τρεμοπαίγματος για πιο άνετη προβολή και το SmartImage, μια αποκλειστική τεχνολογία της Philips, η οποία αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης και βελτιστοποιεί δυναμικά την αντίθεση, τον κορεσμό των χρωμάτων, την ευκρίνεια των εικόνων και των βίντεο.

 

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής της οθόνης είναι €279.

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά Public και MediaMarkt μαζί!

Giorgos Athanassiadis

Η NASA επιστρέφει στη Σελήνη με τη βοήθεια της HPE

Giorgos Athanassiadis

Η Bewise υλοποίησε έργο Dynamics 365 Marketing app

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα