22.8 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Μικρότερα κέρδη για τη SAP

Κατώτερα των προσδοκιών θα είναι τα κέρδη της SAP το α’ τρίμηνο, καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού της Ευρώπης ανακοίνωσε πως δυσκολίες στις αγορές των ΗΠΑ και της Βραζιλίας την υποχρεώνουν να αναθεωρήσει τις εκτιμήσεις της.

 

Ειδικότερα, οι νέες on – premise άδειες μειώθηκαν κατά 13%, τη στιγμή που οι cloud based λύσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 33%. Ωστόσο η μεγάλη πλειονότητα του business της SAP εξακολουθεί να στηρίζεται στο παραδοσιακό λογισμικό, οπότε τα συνολικά αποτελέσματα της εταιρείας προβλέπονται φτωχότερα απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν.

 

Έτσι, τα λειτουργικά κέρδη α’ τριμήνου θα κινηθούν κοντά στο €1,1 δις αντί για €1,15 δις που ανέμεναν οι αναλυτές. Παράλληλα, οι πωλήσεις της εταιρείας δεν θα ξεπεράσουν τα  €4,73 δις, αντί για €4,83 δις που ήταν η αρχική πρόβλεψη.

 

Ο Bill McDermott, CEO της SAP, δήλωσε ωστόσο πεπεισμένος ότι στο τέλος της χρονιάς η εταιρεία θα πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει, καθώς κάποια συμβόλαια που αναμενόταν να κλείσουν εντός του α’ τριμήνου, απλώς θα υλοποιηθούν στο β’ τρίμηνο του 2016.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη.

Σχετικά άρθρα

Με κόμβο την Ελλάδα, η Ridge Global ξεκινά στην περιοχή ΕΜΕΑ

ESET Research: Εκμετάλλευση του MS Exchange και μαζικά κύματα password guessing

Giorgos Athanassiadis

Νέοι εκτυπωτές για ΜΜΕ από τη Samsung

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα