13.5 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Μην ρισκάρετε. Προτιμάτε μόνο το αυθεντικό λογισμικό Microsoft

H αγορά μη αυθεντικών προϊόντων Microsoft μπορεί να αποτελέσει ποινικό αδίκημα. Φροντίστε πάντα να ελέγχετε την προέλευση και την αυθεντικότητα των αγορών σας. Έχετε υπόψη σας ότι από μόνη της η αγορά ενός «κλειδιού ενεργοποίησης» (Product Key) δεν ισοδυναμεί με την απόκτηση της ιδιοκτησίας του λογισμικού. Για να χρησιμοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ένα λογισμικό θα πρέπει επίσης να αποκτήσετε την άδεια που συνδέεται με το συγκεκριμένο Product Key.

Με εξαίρεση τις Κάρτες αριθμών-κλειδιών προϊόντος (PKC) που διανέμονται με τα Πιστοποιητικά Αυθεντικότητας, η Microsoft δεν διανέμει αριθμούς-κλειδιά ως μεμονωμένα προϊόντα. Εάν δείτε μια λίστα σε κάποια τοποθεσία δημοπρασιών, μια ηλεκτρονική αγγελία ή κάποια ηλεκτρονική σελίδα που διαφημίζει αριθμούς-κλειδιά προς πώληση, είναι μια καλή ένδειξη ότι τα Product Keys αυτά έχουν κλαπεί ή είναι πλαστά. Εάν επρόκειτο να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα κλεμμένο ή πλαστό αριθμό-κλειδί προϊόντος για να ενεργοποιήσετε τα Windows που είναι εγκατεστημένα στο PC σας, ο αριθμός-κλειδί μπορεί να μην λειτουργεί για ενεργοποίηση, μπορεί να χρησιμοποιείται ήδη σε άλλο PC ή να αποκλειστεί αργότερα η χρήση του από τη Microsoft όταν αναφερθεί η κλοπή του.

Η χρήση ενός τέτοιου κλειδιού ενεργοποίησης από κάποιον μη νόμιμο κάτοχο, σημαίνει ότι ο συγκεκριμένος χρήστης χρησιμοποιεί λογισμικό του οποίου η άδεια χρήστης ανήκει σε κάποιον τρίτο, άρα εκτίθεται σε μια περίπτωση αντικανονικής χρήσης λογισμικού της Microsoft.

Μην διακινδυνεύετε επομένως, τη φήμη της εταιρείας σας ή την εμπιστοσύνη των πελατών σας. Μην παραβιάζετε τη νομοθεσία!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε από την αρχή αυτό που αναμένετε είναι η αγορά γνήσιου λογισμικού της Microsoft προεγκατεστημένου σε νέο PC ή γνήσιου λογισμικού της Microsoft από εγκεκριμένο μεταπωλητή.

Product Key & άδεια χρήσης πάνε μαζί, ποτέ χώρια!

Ας δούμε τώρα τι ακριβώς είναι το Product Key και τι η άδεια χρήσης και πώς σχετίζονται αυτές οι δύο έννοιες:
Ένα κλειδί ενεργοποίησης είναι ένας κωδικός που σας παρέχετε όταν αγοράζετε μια άδεια και σας επιτρέπει να εγκαθιστάτε ένα λογισμικό που συνδέεται με συγκεκριμένη άδεια χρήσης. Η άδεια χρήσης, τώρα, είναι το δικαίωμα που σας παραχωρεί η Microsoft ώστε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό της κάτω από τους προκαθορισμένους όρους και προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται στο ειδικό συμφωνητικό της.

Έτσι, όπως αναφέραμε και στην αρχή για να χρησιμοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε ένα λογισμικό με ένα αριθμό-κλειδί προϊόντος θα πρέπει επίσης να αποκτήσετε την άδεια που συνδέεται με το συγκεκριμένο Product Key.

Απολαύστε την ασφάλεια που προσφέρουν οι λύσεις της Microsoft

Windows 10 Home
Τα Windows 10 Home είναι γρήγορα, οικεία και ασφαλή και διαθέτουν δυνατότητες που σας επιτρέπουν να είστε πιο δημιουργικοί και παραγωγικοί. Τα Windows 10 προσφέρονται με μια ολοκληρωμένη σειρά ενσωματωμένων δυνατοτήτων προστασίας από ιούς, ransomware, τείχος προστασίας χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Εργαστείτε και διασκεδάστε από το σπίτι σας με ασφάλεια.

Windows 10 Pro
Αν έχετε μια μικρή επιχείρηση και θέλετε βελτιωμένη λειτουργικότητα, τα Windows 10 Pro έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς. Τα Windows 10 Pro σας προσφέρουν όλες τις δυνατότητες της έκδοσης Home συν τις λειτουργίες απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας (Remote Desktop), Windows Information Protection (WIP), BitLocker και μια σουίτα εργαλείων ειδικά σχεδιασμένων για επαγγελματική χρήση.

Microsoft 365 Business Standard (συνδρομή)
Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με την κορυφαία εργαλειοθήκη που σας βοηθά να εργάζεστε με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ομαδικότητα. Οι προηγμένες εφαρμογές του Office, το Microsoft Teams, αλλά και το 1TB αποθηκευτικού χώρου για αρχειοθέτηση σάς επιτρέπουν να διατηρείτε όλα τα αρχεία σας συγχρονισμένα και μόνιμα ενημερωμένα σε όλες τις συσκευές σας.

Office Home & Business 2019 (εφάπαξ αγορά)
Μια ολοκληρωμένη λύση για τη μικρή σας επιχείρηση. Με μια αρχική επένδυση μπορείτε να αποκτήσετε τις desktop εκδόσεις των εφαρμογών παραγωγικότητας της Microsoft, Word, Excel, PowerPoint και Outlook. Εξασφαλίστε άνετη τηλεργασία και συνεργαστείτε αποδοτικά με την ομάδα σας.

Μάθετε να ξεχωρίζετε τα αυθεντικά προϊόντα

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε πώς να ξεχωρίζετε τις αυθεντικές εκδόσεις του λογισμικού της Microsoft από τις πλαστές, καθώς και να βρείτε χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς αγορές.

Σχετικά άρθρα

Ο όμιλος SoftOne και η Workable ενώνουν τις δυνάμεις τους

Giorgos Athanassiadis

Νέα σειρά προϊόντων Smart Home από τη D-Link

Kitriniaris

HP @ CES 2020: Ελευθερία στην εργασία και τη διασκέδαση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα