18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Με Smart Home και Powerline η devolo στην IFA 2015

Το κεντρικό μήνυμα της devolo κατά τη διάρκεια της φετινής έκθεσης τεχνολογίας IFA 2015 (Βερολίνο 4-9 Σεπτεμβρίου 2015), είναι «Smart Home & δίκτυο μέσω ρεύματος – Ένα ισχυρό πλαίσιο» που θα πλαισιωθεί με την παρουσίαση νέων προϊόντων για το έξυπνο έλεγχο σπίτι καθώς και την οικιακή δικτύωση.

 

Συγκεκριμένα, η devolo θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της IFA 2015 επτά νέα προϊόντα για το έξυπνο σπίτι.  Στο περίπτερο της devolo θα στηθεί ένα διαδραστικό σπίτι όπου οι τελικοί πελάτες αλλά και οι συνεργάτες θα βιώσουν την ευκολία αλλά και τον διαισθητικό τρόπο εγκατάστασης και λειτουργίας ενός σπιτιού με προϊόντα devolo Home Control. Στο επίκεντρο του περιπτέρου θα βρίσκεται και το devolo app, το οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν μόνοι τους.
Με τα προϊόντα devolo Home Control, των οποίων η διάθεση ξεκίνησε σταδιακά σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η devolo προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τον ευφυή έλεγχο του σπιτιού, που καλύπτει τους τομείς της ασφάλειας, της εργονομίας καθώς και της εξοικονόμησης ενέργειας. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η devolo έχει ξεχάσει τις ρίζες της, που είναι το Powerline. Έτσι η κεντρική μονάδα του συστήματος οικιακού ελέγχου βασίζεται στην τεχνολογία Powerline, συνδέοντας τις δύο σειρές προϊόντων.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα συγκεκριμένα προϊόντα της devolo υπάρχουν εδώ.

 

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

GoPro Hero 9 Black – Ο ορισμός της action cam στα 5K

Giorgos Athanassiadis

Ψηφιακή αναβάθμιση από την Epsilon SingularLogic στα “Κρέατα Αττικής”

Giorgos Athanassiadis

Συνεργασία Schneider Electric και HP

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα