19.7 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Με HPE – Aruba το πρώτο partners event της Westnet στην Κύπρο

H Westnet, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia, διοργάνωσε την πρώτη της συνάντηση γνωριμίας  συνεργατών στην Κύπρο. Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus παρουσιάστηκαν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις της HP Inc. και HPE – Aruba, τις οποίες εκπροσωπεί η Westnet τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 100 στελέχη, εκπροσωπώντας περισσότερες από 80 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Τις  HP Inc. και HPE – Aruba  εκπροσώπησαν αντίστοιχα ο distribution & commercial channel manager της HP, Xάρης Αμούργης και ο territory manager της HPE – Aruba, Κώστας Λίβανος. Την εκδήλωση άνοιξε ο Νίκος Τσαρουχάς, country manager της Westnet Κύπρου, παρουσιάζοντας την εταιρεία, η οποία έχει αναπτύξει σημαντικό μερίδιο στην αγορά της διανομής προϊόντων τεχνολογίας κλείνοντας ένα έτος δραστηριοποίησης στην κυπριακή αγορά.

 

 

Ο γενικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης δήλωσε σχετικά: «Η Westnet Κύπρου αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και ήδη, μόλις ένα έτος μετά την επέκταση μας στην Κυπριακή αγορά έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε σημαντικό δίκτυο συνεργατών το οποίο έδωσε δυναμικό παρών στην πρώτη μας εκδήλωση στη χώρα. Συνεργαζόμενοι με μια σειρά κορυφαίων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς, όπως η HP Inc. και HPE – Aruba, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα προστιθέμενης αξίας στο πελατολόγιό μας, το οποίο περιλαμβάνει εταιρείες σε ευρύτατο φάσμα  δραστηριοποίησης. Τέτοιου είδους συναντήσεις, στις οποίες προσφέρεται από τους πλέον ειδικούς άμεση ενημέρωση και τεχνογνωσία για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα προϊόντα του χαρτοφυλακίου μας, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας και θα οργανώνονται συχνά σε Ελλάδα και Κύπρο».

Σχετικά άρθρα

Το οικοσύστημα των συνεργατών της Siemens αναπτύσσεται δυναμικά

Giorgos Athanassiadis

To Oracle Cloud Day στις 15 Μαΐου στην Αθήνα

Νέα προϊόντα gaming από την Dell

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα