18.4 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Megasoft Partner Day

Με μεγάλη συμμετοχή συνεργατών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Νοεμβρίου η εκδήλωση της Megasoft για το δίκτυό της.

Ήταν μία μέρα αφιερωμένη στους συνεργάτες της εταιρείας που περιλάμβανε παρουσιάσεις, workshops, σεμινάρια, πολλή επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα.

 

Στις κεντρικές παρουσιάσεις που εξελίσσονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για καινοτομίες και νέες δυνατότητες που έχουν προστεθεί στις εφαρμογές Prisma Win το τελευταίο διάστημα, ενώ είχαν την ευκαιρία να δουν τη νέα πρόταση της Megasoft για το e-order στην εστίαση. Τώρα, οι πελάτες της εταιρείας  που εκτελούν διανομές φαγητού έχουν το δικό τους e-shop το οποίο είναι σε άμεση σύνδεση με την POS εφαρμογή τους. Η εταιρία δημιούργησε το κατάλληλο εργαλείο για να διαχειρίζονται εύκολα και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της παραγγελιοληψίας από το internet, με το ελάχιστο κόστος, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς προμήθειες, χωρίς εξαρτήσεις. Επιπλέον, οι συνεργάτες ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις στα φορολογικά και τα νέα δεδομένα που φέρνουν τα ηλεκτρονικά βιβλία ΑΑΔΕ και το myDATA μέσα από μία αναλυτική παρουσίαση, ενώ παράλληλα είδαν πως οι εφαρμογές Prisma Win είναι έτοιμες να ανταποκριθούν άψογα σε όλες τις φορολογικές απαιτήσεις. Η ομάδα Marketing της Megasoft, που βρίσκεται πάντα κοντά στους συνεργάτες για να προσφέρει βοήθεια σε κάθε προωθητική τους ενέργεια, παρουσίασε τη σημασία της στρατηγικής marketing σε μία σεμιναριακού χαρακτήρα παρουσίαση όπου αναλύθηκε, μεταξύ άλλων, το ψηφιακό Marketing και οι ευκαιρίες που προσφέρει στις επιχειρήσεις.

 

Στο πλαίσιο της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν 11 παράλληλα workshops στα οποία συμμετείχαν οι συνεργάτες που ήθελαν να εκπαιδευτούν σε συγκεκριμένες λύσεις και διαχειρίσεις Prisma Win και να εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο τις γνώσεις τους.

Οι παρουσιάσεις ολοκληρώθηκαν με την ομιλία του διευθυντή πωλήσεων δικτύου κ. Πολυγερινού Κωνσταντίνου ο οποίος, αφού έκανε μία σύντομη ανασκόπηση για τη μέχρι τώρα πορεία της χρονιάς, προανήγγειλε την εορταστική προσφορά για τον τελευταίο μήνα του 2019 αποκλειστικά και μόνο για το δίκτυο συνεργατών.

Σχετικά άρθρα

Οι Εκδόσεις Διόπτρα επιλέγουν EINVOICING της SoftOne

Giorgos Athanassiadis

Διάκριση για την Printec στα European Business Awards

Channel-Manager

Προθεσμία 20 ημερών δίνει η Κίνα στην Microsoft…

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα