20.8 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Dell Solutions Tour

Στρατηγικοί συνεργάτες της Dell αλλά και ελληνικές εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect, πραγματοποίησαν με επιτυχία χθες, 21 Μαίου, το Dell Solutions Tour, την ολοήμερη εκδήλωση τεχνολογίας για τις επιχειρησιακές λύσεις της Dell στην Αθήνα.

Από την πλευρά των εκθετών, πλήθος συνεργατών της Dell παρουσίασαν τις δικές τους λύσεις, βασισμένες στις καινοτομίες της Dell, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, να συμμετέχουν σε γόνιμες συζητήσεις σχετικά με τις τάσεις και τα οφέλη των νέων τεχνολογιών, αλλά και να συζητήσουν σχετικά με έργα που σχεδιάζουν ή βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης.

Παρακολουθώντας την εκδήλωση, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην ολοκληρωμένη έκθεση επιχειρησιακών λύσεων της Dell και των συνεργατών της, αλλά και να ενημερωθούν για τις νεότερες τάσεις του κλάδου, μέσα από μια σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις αναγνωρισμένων ειδικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων αναπτύχθηκαν θέματα όπως:

  • Το Internet of Things, όπως γίνεται πραγματικότητα, χάρη στη Dell.
  • Η απλοποίηση και η διασφάλιση εφαρμογών και υπηρεσιών στο Cloud,  μέσω των νέων εργαλείων και υπηρεσιών της Dell Security.
  • Οι end-to-end ασφαλείς και διαχειρίσιμες λύσεις για virtual desktop και η μετάβαση σε ένα μοντέρνο data center.
  • Τα big data analytics στην πρακτική τους έννοια και  οι τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα, αλλά και να προβλέψουν, τις ανάγκες των πελατών της.

Επίσης παρουσιάστηκαν επιχειρησιακά προϊόντα της Dell, όπως φορητοί υπολογιστές και tablets που έχουν σχεδιαστεί για επιχειρήσεις καθώς και end-to-end λύσεις της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Διάκριση για την ESET

Kitriniaris

Νέος CEO στην AMD

Kitriniaris

Το τμήμα Vehicle Solutions της LG γιορτάζει δέκα χρόνια καινοτομίας

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα