21.2 C
Athens
23/04/2024
Biztech

Με αέρα μεγάλου παίκτη η Entersoft

Με την απονομή των βραβείων Entersoft Partner of the Year για το 2015, ολοκληρώθηκε το ετήσιο πανελλαδικό συνέδριο συνεργατών της Entersoft, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες. Το γενικό συμπέρασμα από όσα ανέφερε ο Αντώνης Κοτζαμανίδης, διευθύνων σύμβουλος της Entersoft, είναι ότι στη διάρκεια του 2015, παρά τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στην ελληνική οικονομία, η εταιρεία είχε μια πολύ καλή πορεία, κάτι που θα φανεί και στο οικονομικά αποτελέσματα για το σύνολο του έτους.

 

Στην άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση του κ. Κοντζαμανίδη, ήταν εμφανές ότι ο επικεφαλής της Entersoft είχε τον αέρα ανθρώπου που η εταιρεία του παίζει πλέον στον club των μεγάλων παικτών. Η στόχευση της Entersoft δεν περιορίζεται πια μόνο στα στενά όρια της ελληνικής αγοράς, ενώ ο κ. Κοτζαμανίδης αφιέρωσε μεγάλο μέρος της παρουσίασής του στα πλεονεκτήματα που εξασφαλίζει στους συνεργάτες η Untitled-4διεθνούς κύρους πιστοποίηση από την Technology Evaluation Centers (TEC) που απέσπασε πρόσφατα το Entersoft Business Suite. Ο επικεφαλής της Entersoft σημείωσε ότι πρόκειται για μια πιστοποίηση που ανοίγει επιπλέον ευκαιρίες σε αγορές εκτός Ελλάδος, τόσο για την εταιρεία όσο και για τους συνεργάτες της. Τόνισε μάλιστα ότι Entersoft είναι η μοναδική ελληνική εταιρεία -και μία από τις ελάχιστες στην Ανατολική Ευρώπη- που έχει λάβει πιστοποίηση για λογισμικό της σε αυτό το επίπεδο. Θα πρέπει να υπογραμμίσουμε ότι η διαδικασία και μόνο της αξιολόγησης ενός προϊόντος λογισμικού από την TEC, συνιστά μεγάλο βήμα με διεθνή απήχηση για οποιαδήποτε λύση. Με βάση τη συγκεκριμένη αξιολόγηση, αυτό που θα μπορούσε να πει κανείς είναι ότι η λύση της Entersoft αποκτά πλέον τα απαραίτητα διαπιστευτήρια για ακόμη μεγαλύτερη διεθνή «καριέρα», ενώ ταυτόχρονα καθίσταται δυσκολότερος αντίπαλος για τον εγχώριο ανταγωνισμό.

 

Το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας ενημερώθηκε στη συνέχεια για τα νέα προϊόντα, τις λύσεις αλλά και τις τεχνολογικές εξελίξεις και πώς τις προσεγγίζει η Entersoft, από τον Σταύρο Μενέγο, διευθυντή τεχνολογίας της Entersoft. Η παρουσίαση του κ. Μενέγου εστίασε στις στρατηγικές προϊοντικές εξελίξεις, αλλά και στην ισχυρή διαφοροποίηση της εταιρείας, προκειμένου να εξοπλίσει το δίκτυό της με εργαλεία και γνώσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανταγωνιστικότητα και στη συνεχή δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Η είδηση εδώ, ήταν ότι η Entersoft βρίσκεται στη διαδικασία ανάπτυξης δικού της API, ένα ακόμα στοιχείο που καταδεικνύει το επίπεδο στο οποίο κινείται πλέον η εταιρεία.

 

Τέλος, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Entersoft επιβράβευσε τους συνεργάτες της που ξεχώρισαν σε συγκεκριμένους τομείς. Για το 2015 διακρίθηκαν έξι συνεργάτες σε πέντε κατηγορίες:

 

  • Best Partner of the Year: Logon A.E.

 

  • New Technologies Partner of the Year: Synectics

 

  • Solutions Partner of the Year: DNET • Solutions Partner of the Year: ΜΕΝΤΩΡ Ε.Π.Ε.

 

  • Small Medium Enterprises Sales Partner of the Year: Infosector E.Π.Ε.

 

  • Installed Base Partner of the Year: HIT Α.Ε.

Σχετικά άρθρα

Michael Dell: Μεγαλύτερες ευκαιρίες για το κανάλι

Kitriniaris

Κέντρο ΑΙ ανοίγει η Samsung στην καρδιά της Νέας Υόρκης

my.eset.com: Ομιλείτε…ελληνικά για μεγαλύτερη ασφάλεια

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα