18.1 C
Athens
19/03/2024
Biztech

Μετάβαση στο cloud με Oracle Consulting και Deloitte

Στο πλαίσιο του Oracle Openworld το Oracle Consulting και η Deloitte ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία σε επίπεδο πωλήσεων και παροχής λύσεων, με την ονομασία Elevate. Αυτή η κοινή προσπάθεια επικεντρώνεται στην επιτάχυνση της καινοτομίας των πελατών μέσα από την υποστήριξή τους για γρήγορη μετακίνηση και διαχείριση φόρτων εργασίας με την Oracle Autonomous Database και την Oracle Cloud Infrastructure. Το Elevate συνδυάζει την τεχνογνωσία και την εμπειρία των δύο οργανισμών επιτρέποντας στους πελάτες να εκτελούν και να βελτιστοποιούν τις εταιρικές λειτουργίες στο cloud με ταυτόχρονη μεγιστοποίηση της αξίας των υφιστάμενων επενδύσεων σε τεχνολογίες της Oracle.

 

Οι λύσεις cloud της Deloitte συμπληρώνουν τις υπηρεσίες μετάβασης της Oracle σε κάθε στάδιο: από τη χάραξη στρατηγικής μέχρι την υλοποίηση και τη λειτουργία. Οι υπηρεσίες αυτές, σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της Deloitte  πάνω στις τεχνολογίες της Oracle, την επιχειρηματική πληροφόρηση, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και τους κλάδους της αγοράς, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να πετύχουν στην αξιοποίηση του cloud.

Το Elevate βασίζεται στο συνδυασμό της εμπειρίας των δύο εταιρειών πάνω στην τεχνολογία, την αγορά  και το cloud και προσφέρει στους πελάτες αυξημένη αξία και δυνατότητες

 

Ο Aaron Millstone, senior vice president, Oracle North America Cloud Consulting, δήλωσε: «Οι κοινές, προτεινόμενες από το Oracle Consulting και την Deloitte, προσεγγίσεις σχετικά με τη μετάβαση στο cloud και την παροχή λύσεων, θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στον κλάδο. Οι πελάτες της Oracle αναζητούν τρόπους για να μετασχηματίσουν επιτυχώς τις εταιρείες τους γρήγορα και με προσιτό κόστος, ενισχύοντας ταυτόχρονα την επιχειρηματική καινοτομία αξιοποιώντας την Autonomous Database και την Oracle Cloud Infrastructure

 

Η συνεργασία στηρίζεται στο Oracle Soar, Destination PaaS and IaaS, που παρέχει αυτοματοποιημένη μετάβαση στο cloud, καθώς και στο τμήμα επαγγελματικών υπηρεσιών της Deloitte που υποστηρίζεται, για τον εντοπισμό και την αυτοματοποίηση σε περιβάλλον cloud, από την πλατφόρμα Atadata της εταιρείας.

Σχετικά άρθρα

Where’s mystery, there’s margin!

Kitriniaris

IDC: το 2014 η ανάκαμψη της ελληνικής αγοράς πληροφορικής

dmallas

Aνταγωνιστική προσφορά double-play από Vodafone και HOL

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα