16.6 C
Athens
29/03/2024
Biztech

Μεγάλη προσέλευση στην ημερίδα της Data Communication

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία 800 λογιστών πραγματοποιήθηκε στις 06 Απριλίου 2017 στην Αθήνα η ημερίδα παρουσίασης των νέων λύσεων της Data Communication για τα λογιστικά γραφεία με τίτλο «Η Data Communication αλλάζει ακόμη μία φορά τον τρόπο λειτουργίας των λογιστικών γραφείων».

 

Την έναρξη της ημερίδας χαιρέτισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Data Communication, κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παριστάμενους και αναφέρθηκε στην 30χρονη πορεία της εταιρίας, πάντα δίπλα στον πελάτη, εστιάζοντας στην ποιότητα και ευχρηστία των προϊόντων της, στην υψηλού επιπέδου υποστήριξη των πελατών και στην τεχνογνωσία των στελεχών της, υπογραμμίζοντας ότι στόχος της Data Communication είναι «να καλύπτει τις ανάγκες του πελάτη, πριν ακόμη αυτός ο ίδιος τις συνειδητοποιήσει».

 

Στη συνέχεια, το βήμα δόθηκε στον κ. Συμεών Κουτσουβέλη, partner sales executive της Microsoft, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη της εταιρίας του στο καινοτόμο έργο της Data Communication και ανακοίνωσε με χαρά την επέκταση της πολυετούς συνεργασίας τους σε λύσεις cloud.

 

AI στο λογιστήριο

 

Αρχικά  οι παρευρισκόμενοι λογιστές ενημερώθηκαν για τη λύση DC Link4all, η οποία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία RBS και προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με τα ταμειακά συστήματα των πελατών τους και την αυτόματη ενημέρωση των λογιστικών εγγραφών. Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον όλων κορυφώθηκε με την παρουσίαση της λύσης DC Scan4you, μίας υπηρεσίας τεχνητής νοημοσύνης που λειτουργεί στο cloud και αποτελεί παγκόσμια καινοτομία για λογιστικά γραφεία. Συγκεκριμένα, με ένα απλό σκανάρισμα των παραστατικών, το DC Scan4you μετατρέπει τις εικόνες σε αναγνωρίσιμα στοιχεία τιμολόγησης και δημιουργεί αυτόματα τις λογιστικές εγγραφές, εκμηδενίζοντας τα λάθη καταχώρησης και τους εκτεταμένους ελέγχους, ενώ, παράλληλα, πραγματοποιεί ηλεκτρονική αρχειοθέτηση των παραστατικών.

 

H ημερίδα που έλαβε χώρα στην Αθήνα αποτελεί το προτελευταίο κομμάτι ενός κύκλου 23 ενημερωτικών ημερίδων ανά την Ελλάδα που πραγματοποιούνται από τις αρχές του έτους, όπου έχουν προσέλθει χιλιάδες λογιστικά γραφεία δηλώνοντας δυναμικά το ενδιαφέρον τους για λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας, που θα τους επιτρέψουν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησης τους.

Σχετικά άρθρα

Forthnet: Πτώση τζίρου αλλά και αύξηση συνδρομητών στο 6μηνο

Kitriniaris

Πρώτο partner event της Kyocera στην Ελλάδα

Giorgos Athanassiadis

Το 87% των ηλεκτρονικών παραστατικών διακινεί το EINVOICING της SoftOne

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα