14.4 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Λύση online παραγγελίας φαγητού από τη Megasoft

Με το Prisma Win e-Order, η Megasoft δημιούργησε την ιδανική λύση για τους πελάτες της – επαγγελματίες εστίασης που τους προσφέρει, όχι μόνο απόλυτο έλεγχο της παραγγελιοληψίας από το Internet, αλλά τους επιτρέπει παράλληλα να ορίζουν οι ίδιοι την τιμολογιακή τους πολιτική, τις προωθητικές τους ενέργειες και την ψηφιακή τους στρατηγική απλά και άμεσα!

 

Έτσι, οι πελάτες της Megasoft που κάνουν διανομή φαγητού, μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους e-shop και να διαμορφώσουν την εμφάνισή του με ελάχιστα κλικ και σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Μέσα από ένα εύχρηστο μενού, ο πελάτης παραγγέλνει τα προϊόντα που επιθυμεί εύκολα και με ταχύτητα, βλέποντας σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των ειδών, καθώς το e-shop είναι άμεσα συνδεδεμένο με την Prisma Win εφαρμογή τους στο κατάστημα. Οι παραγγελίες από το e-shop εμφανίζονται αμέσως στην POS εφαρμογή του καταστήματος και μπαίνουν στη διαδικασία της προετοιμασίας.

 

Με το Prisma Win e-Order οι οnline παραγγελίες γίνονται εύκολα, γρήγορα, απλά χωρίς ενδιάμεσους, χωρίς προμήθειες, χωρίς εξαρτήσεις!

 

Στην έκθεση Horeca 2020 οι επαγγελματίες της εστίασης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα πλατφόρμα Prisma Win e-Order, καθώς και τις ολοκληρωμένες λύσεις της Megasoft για χώρους εστίασης.

Σχετικά άρθρα

“Συνεργάτης της χρονιάς 2022” της Microsoft η Schneider Electric

Giorgos Athanassiadis

Νέο ΔΣ και πρόεδρος για τον ΣΕΠΒΕ

Channel-Manager

TCP 82: Ώρα για workstation

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα