23 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Λύσεις digital signage της LG στο Misafir

Ο χώρος εστίασης Misafir επέλεξε το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics Hellas και την εταιρεία ψηφιακής σήμανσης Digital Arc, για την προμήθεια και εγκατάσταση retail λύσεων digital signage.

 

Πιο συγκεκριμένα, η διεύθυνση του εστιατορίου επέλεξε για την προβολή του μενού του εστιατορίου την 86’’ Ultra Stretch WebOS Digital Signage οθόνη σε κάθετη διάταξη. Το portfolio των stretch επαγγελματικών προϊόντων Digital Signage της LG διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, καθώς και ιδιαίτερο σχεδιασμό και ανάλυση. Συγκεκριμένα, η 86’’ LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνη 86BH7C προσφέρει εντυπωσιακή απεικόνιση χρωμάτων, καθώς διαθέτει ανάλυση 4K και IPS Panel, καθιστώντας την ιδανική λύση για σημεία λιανικής πώλησης, αεροδρόμια, σταθμούς του Μετρό, χώρους τέχνης, αλλά και τράπεζες.

 

 

Επίσης, επιλέχθηκε το Transparent Cooler 49WEC, το επαγγελματικό ψυγείο της LG με ενσωματωμένη διαφανή οθόνη 49’’. Η συγκεκριμένη λύση, χάρη στην τεχνολογία Μ+ Panel προβάλει εικόνες με έως και 50% υψηλότερη φωτεινότητα και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας έως και 33%. Επιπλέον, χάρη στην υβριδική λειτουργία όταν o χρήστης πλησιάζει το ψυγείο η οθόνη γίνεται διαφανής με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η ορατότητα του προϊόντος που βρίσκεται εντός του ψυγείου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα