19.3 C
Athens
19/04/2024
Biztech

Λύσεις για εταιρείες προώθησης προϊόντων με τη σφραγίδα της Epson

Δύο νέους εκτυπωτές dye-sublimation παρουσίασε η Epson με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες της να παράγουν αξιόπιστα και οικονομικά, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα και διαφημιστικά είδη. Ως μέρος ενός πλήρους πακέτου, οι εκτυπωτές SC-F7200 και SC-F6200 συνοδεύονται από εγγύηση και υποστήριξη σέρβις, δίνοντας τη δυνατότητα σε παραγωγούς υφασμάτων, στούντιο φωτογραφίας και εταιρείες προώθησης προϊόντων να επωφεληθούν τα μέγιστα από την αγορά και χρήση των συγκεκριμένων λύσεων.

 

Τα δύο νέα μοντέλα ενισχύουν τη σειρά dye-sublimation της Epson προσφέροντας στους πελάτες την ευκαιρία να διευρύνουν τις παραγωγικές τους δυνατότητες. Τόσο ο SC-F7200 όσο και ο SC-F6200 μπορούν να τυπώσουν σε υφάσματα, όπως ενδύματα, αθλητικά είδη και υφάσματα για το σπίτι, παράγοντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, ενώ ο SC-F6200 παρέχει επίσης την ευελιξία που είναι απαραίτητη για την εξάχνωση μιας σειράς σκληρών υποστρωμάτων. Ιδανικός για εταιρείες που παράγουν διαφημιστικά είδη, ο εκτυπωτής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάχνωση προσαρμοσμένων ειδών, όπως κούπες και θήκες για τηλέφωνα και tablet.

 

Και οι δύο εκτυπωτές χρησιμοποιούν την κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP της Epson για την παραγωγή  εκτυπώσεων ακριβείας με εξαιρετικά χρώματα και ευκρίνεια. Αυτή η κεφαλή εργάζεται σε συνδυασμό με το σετ μελανιών UltraChrome DS προκειμένου οι χρήστες να επιτυγχάνουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ένα νέο μελάνι HDK Black δημιουργήθηκε κυρίως για την εκτύπωση σε υφάσματα ώστε να παράγεται βαθύ, ουδέτερο μαύρο χρώμα και έντονες σκιές. Οι χρήστες που εκτυπώνουν σε άκαμπτα υποστρώματα θα επωφεληθούν από τα βασικά μαύρα μελάνια, αφού παράγουν ομαλές διαβαθμίσεις, ιδανικές για τη δημιουργία διαφημιστικών ειδών.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Και εγένετο Microsoft Lumia

Kitriniaris

Logitech Rally Bar Huddle: Ολοκληρωμένο video-bar για μικρές αίθουσες

Giorgos Athanassiadis

«EISA Best Product 2021-2022» οι BenQ projectors, V7000i, V7050i και η οθόνη ALR

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα