13 C
Athens
20/04/2024
Biztech

Κορυφαία παγκόσμια διάκριση για την Active από την HP Inc.

Στο πλαίσιο του παγκοσμίου συνεδρίου συνεργατών της HP Inc. «HP Reinvent | World Partner Forum 2019» που πραγματοποιήθηκε 18 – 20 Μαρτίου στο George R. Brown Convention Center στο Χιούστον, η Active Computer Systems έλαβε τη διάκριση «Growth Award 2018 for MPS & Printing Business in CEMA».

Το συγκεκριμένο βραβείο είναι πολύ σημαντικό για μια Ελληνική εταιρεία του κλάδου, λαμβάνοντας υπόψη ότι η περιοχή CEMA (Central and Eastern Europe, Middle East & Africa) περιλαμβάνει 100 περίπου χώρες από την κεντρική και ανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

 

Ο CEO της Active Computer Systems, κ. Γιάννης Στασινόπουλος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά την HP Inc. για την βράβευση αυτή. Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζεται η προσπάθεια και οι επιτυχίες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Active, που καθημερινά δίνει τον καλύτερο εαυτό του έχοντας πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες του ομίλου».

 

 

Το HP Reinvent πραγματοποιείται κάθε χρόνο και αποτελεί το μεγαλύτερο παγκόσμιο forum συνεργατών της HP. Το συνέδριο συγκεντρώνει χιλιάδες κορυφαίους παγκόσμιους εταίρους της εταιρείας  από τον καταναλωτικό και τον επιχειρηματικό κλάδο, διανομείς και system integrators.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν με στελέχη της HP τα τελευταία νέα του καναλιού, τις αναδυόμενες τάσεις της βιομηχανίας, να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και να συζητήσουν τη στρατηγική της κατεύθυνση.

Σχετικά άρθρα

Χέρι, χέρι Apple και Cisco για τα “μάτια” των επιχειρήσεων

Channel-Manager

LG Libero: Μια νέα οθόνη που θέλει… κρέμασμα!

Το Regate Effective Mobile SFA στη Σουρωτή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα