18.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

Κορυφαία αναγνώριση για τους Epson SureColor S-Series

Η ανεξάρτητη εταιρεία αξιολόγησης λογισμικού υλικού και υπηρεσιών απεικόνισης εγγράφων Keypoint Intelligence (πρώην Buyers Lab) βράβευσε τα μοντέλα SC-S40600, SC-S60600 και SC-S80600 της σειράς εκτυπωτών υγρών χρωμάτων/latex, SureColor S-Series της Epson.

Και τα τρία τρέχοντα μοντέλα της σειράς υποστηρίζουν οικονομική εκτύπωση υγρών χρωμάτων/latex CMYK 54”-64” και έλαβαν βραβεία BLI Pick Award στην έκθεση 2017 SGIA. Το πρώτο μοντέλο ανήκει στην εισαγωγική κατηγορία, το δεύτερο απευθύνεται σε υψηλή παραγωγή και το τρίτο περιλαμβάνει λειτουργία επέκτασης χρωματικής γκάμας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Keypoint Intelligence συνεργάστηκε στενά με την Epson κατά τη διαδικασία της δοκιμής και τα τρία μοντέλα απέδωσαν τις χαμηλότερες μετρήσεις Delta E από όλες τις συσκευές που δοκιμάστηκαν. Με τον κορυφαίο στην κατηγορία του έλεγχο υποστρώματος και την καλύτερη στην αγορά γκάμα χρωμάτων, τα μοντέλα της σειράς SureColor S συγκαταλέγονται μεταξύ των ταχύτερων στην κατηγορία τους, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα και αξία για τους πελάτες.

 

Από την εποχή που παρουσίασε το πρόγραμμα οικολογικών υγρών χρωμάτων/latex το 2016, η BLI έχει δοκιμάσει μεγάλο αριθμό εκτυπωτών στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Τα βραβεία BLI Pick Awards προσφέρουν ειδική αναγνώριση στα προϊόντα εξοπλισμού και λογισμικού με την καλύτερη απόδοση, τα οποία αξιολογεί η ομάδα των εξειδικευμένων τεχνικών και αναλυτών της BLI.

Σχετικά άρθρα

Σημαντική αύξηση οικονομικών μεγεθών στο εννεάμηνο του 2023 ανακοίνωσε η Epsilon Net

Giorgos Athanassiadis

Μνημόνιο συνεργασίας ΟΑΕΔ-Microsoft για ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων

Giorgos Athanassiadis

H Lenovo θέλει να ενισχύσει το enterprise unit μέσω εξαγορών

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα