18.8 C
Athens
24/04/2024
Biztech

«Καλύτερος εκτυπωτής 2018» ο Epson Expression Photo HD XP-15000

Συντάκτες και δημοσιογράφοι από τα περιοδικά φωτογραφίας σε όλο τον κόσμο ξεχώρισαν ένα προϊόν της Epson στα φετινά βραβεία TIPA 2018. Το προϊόν της Epson, τη φετινή χρονιά, ήταν ο εκτυπωτής Expression Photo HD XP-15000, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Φωτογραφικού Εκτυπωτή».

 

Η TIPA είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ενώσεις εκδοτών τύπου εικόνας και φωτογραφίας στον κόσμο.

Τα βραβεία TIPA (Technical Image Press Association) απονέμονται από μια παγκόσμια ομάδα καταρτισμένων ειδικών που εκτίθενται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Μέσα από την εμβέλεια των εκδόσεων που εκπροσωπούν και το περιεχόμενο που αναπτύσσουν, απευθύνονται σε ένα αναγνωστικό κοινό που τους διαβάζει για την ειλικρινή και αξιόπιστη εκτίμησή τους για προϊόντα φωτογραφίας και απεικόνισης. Τα φετινά βραβεία επιλέχθηκαν από εκπροσώπους 29 επαγγελματικών, ερασιτεχνικών και επιχειρηματικών περιοδικών από την Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Βόρεια και Νότια Αμερική, με έναν εκπρόσωπο από το Camera Journal Press Club στην Ιαπωνία.

 

Με το συγκεκριμένο βραβείο για το 2018 η Epson συγκεντρώνει συνολικά 39 διακρίσεις από την TIPA για τεχνολογίες και προϊόντα απεικόνισης από το 1997, συμπεριλαμβανομένων εκτυπωτών inkjet, μελανιών, σαρωτών και βιντεοπροβολέων. Σημειώνεται ότι η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Κολωνία της Γερμανίας, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018.

 

Epson Expression Photo HD XP-15000

Ο σχετικά ελαφρύς εκτυπωτής Expression Photo HD XP-15000 της Epson ζυγίζει 8,5 κιλά και, σε λειτουργία εκτύπωσης, καταλαμβάνει χώρο μόνο 476 x 785 x 412 μμ. Αυτός ο 6-χρωμος εκτυπωτής, που συμπεριλαμβάνει γκρι μελάνη για βελτιωμένες εκτυπώσεις B&W, προσφέρει μεταβλητό μέγεθος σταγονιδίων τόσο μικρό όσο 1,5 picolitres και μέγιστη ανάλυση 5760 x 1440, σε μεγέθη εκτύπωσης μέχρι 13×19 ίντσες (A3 +). Επίσης, μπορεί να διαχειριστεί εξειδικευμένα μέσα, συμπεριλαμβανομένων και cardstock, μέσω ενός οπίσθιου δίσκου 50 φύλλων, καθώς και εκτύπωση διπλής όψης. Προσφέρει εύκολη ρύθμιση μέσω μιας έγχρωμης LCD οθόνης 2,4″ και διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώνουν από το smartphone και το tablet τους.

Σχετικά άρθρα

Η Konica Minolta λανσάρει τη νέα γενιά συσκευών bizhub i-Series

Giorgos Athanassiadis

Νέες ανακατατάξεις στη Sony

Channel-Manager

Alexander Moore: SAP Gold Partner για δεύτερη συνεχή χρονιά

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα