16.6 C
Athens
19/04/2024
Biztech

H devolo κάνει το οικιακό δίκτυο “καλοκαιρινό”

Καλοκαίρι γαρ και επειδή η συνήθεια επιτάσσει… τραπεζάκια έξω η devolo δίνει λύση στις αυξημένες ανάγκες για αξιόπιστο σήμα Wi-Fi σε κάθε χώρο με τους προσαρμογείς powerline dLAN 1200+ WiFi ac.  Συγκεκριμένα, ο προσαρμογέας dLAN 1200+ WiFi ac συνδυάζει ταχύτατες τεχνολογίες μετάδοσης για το οικιακό δίκτυο, αφού μεταδίδει μέσω ασύρματης σύνδεσης ταυτόχρονα σε 2,4 και 5 GHz, με ρυθμό μετάδοσης δεδομένων που φτάνει στα 1,2 Gbit/s.

 

Η βάση της γρήγορης και σταθερής οικιακής δικτύωσης είναι η τεχνολογία devolo range+ με MIMO (Multiple In Multiple Out), η οποία χρησιμοποιεί ταυτόχρονα και τους τρεις αγωγούς τροφοδοσίας (φάση, ουδέτερο και γείωση), για τη μετάδοση των δεδομένων, στην περιοχή του Gigabit, εξασφαλίζοντας μέγιστη εμβέλεια και σταθερότητα. Η διαδικασία είναι απλή, αφού αρκεί η σύνδεση ενός WiFi προσαρμογέα της devolo σε οποιαδήποτε πρίζα κοντά στο χώρο που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση στο διαδίκτυο και το ασύρματο σήμα ακόμη και στους εξωτερικούς χώρους είναι γεγονός.

 

Να σημειώσουμε ότι ο dLAN 1200+ WiFi ac μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην εφαρμογή ενός ανεξάρτητου ασύρματου οικιακού δικτύου, όσο και στην επέκταση ενός υπάρχοντος. Η επέκταση του ασύρματου δικτύου, πραγματοποιείται κυριολεκτικά με το πάτημα ενός κουμπιού. Με τη λειτουργία WPS-Clone αναλαμβάνει ο dLAN 1200+ WiFi ac,  τα δεδομένα του υπάρχοντος ασύρματου δικτύου. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται εύκολα, στη στιγμή ένα πλήρως λειτουργικό ασύρματο hotspot σε κάθε διαθέσιμη πρίζα ρεύματος στο σπίτι. Οι φορητές συσκευές, όπως smartphone, tablet και notebook εναλλάσσουν  αυτόματα από τον ασύρματο router στον προσαρμογέα dLAN, επιλέγοντας πάντα το πιο ισχυρό σήμα. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να συνδυαστούν περισσότεροι από έναν προσαρμογείς dLAN 1200+ WiFi ac και διασφαλίζεται η καλύτερη δυνατή ασύρματη λήψη ακόμη και σε χώρους, όπου δεν ήταν εφικτό το ασύρματο σερφάρισμα (κήπος, βεράντα, σοφίτα, υπόγειο).

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Νέο Padfone από την Asus;

Kitriniaris

Ημερίδα ασφάλειας από την Adacom

Kitriniaris

Στα “ρηχά” τα smartphones

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα