25.2 C
Athens
24/04/2024
Biztech

ΙΒΜ και SAP συζητούν για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Με τίτλο Digitally Transform your Business, η ΙΒΜ διοργανώνει εκδήλωση, σήμερα 7 Μαρτίου, σε συνεργασία με τη SAP, και στόχο την ενημέρωση των σύγχρονων επιχειρήσεων για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν την τεχνολογία και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της ΙΒΜ σε περιβάλλον SAP HANA.

 

Οι περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα αντιλαμβάνονται την ανάγκη να μετεξελιχθούν σε αυτό που ονομάζουμε Digital Enterprises. Στο πλαίσιο αυτό, η ΙΒΜ βοηθάει τους πελάτες της να στραφούν προς αυτή την κατεύθυνση, παρέχοντας τους την απαραίτητη ψηφιακή υποδομή, η οποία αξιοποιεί τα big data, το cloud και το mobility, με τρόπο απρόσκοπτο και απόλυτα ασφαλή.

 

Επιπλέον, σε συνεργασία με άλλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως είναι η SAP, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες όλων των κλάδων της οικονομίας να αναπτύξουν επιτυχημένες επιχειρηματικές στρατηγικές αξιοποιώντας τις δυνατότητες των ανοιχτών συστημάτων IBM Power Systems, την in-memory πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων, καθώς και άλλες υπηρεσίες.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Ποιοτικές εκτυπώσεις με οικονομία; Η Enet Solutions – Logicom έχει τη λύση: Αυθεντικά HP Αναλώσιμα

Giorgos Athanassiadis

Accounting Awards 2022: Σημαντικές βραβεύσεις για τα Prosvasis GO και Prosvasis Business Suite One

Giorgos Athanassiadis

Νέο εταιρικό website για τον όμιλο Olympia

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα