21.4 C
Athens
28/03/2024
Biztech

Η Xerox Hellas παρουσίασε τη νέα έγχρωμη πρέσα Versant 180

Περισσότεροι από 50 πελάτες από το χώρο των γραφικών τεχνών γνώρισαν από κοντά τις νέες εξελιγμένες δυνατότητες της νέας έγχρωμης πρέσας Versant 180, το οποίο βοηθά τους επαγγελματίες να διευρύνουν την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν και να εκμεταλλευτούν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Στις δύο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της Xerox στην Αθήνα και στο ξενοδοχείο Τhe Met στη Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μια ζωντανή επίδειξη της μηχανής και είδαν πολλά δείγματα εκτυπώσεων σε διαφορετικούς τύπους χαρτιών. Για την εκτύπωση των δειγμάτων χρησιμοποιήθηκαν πιστοποιημένα χαρτιά από τις εταιρείες Αγγελίδης και Περράκης, καθώς και φάκελοι από την εταιρεία Κοτσώνης.

 

Η σειρά Versant προσφέρει μεγαλύτερη δυνατότητα παραγωγής, καθώς και εργαλεία τελικής επεξεργασίας όπως αυτοματοποιημένες χρωματικές ρυθμίσεις, σελιδοποιητή, διακορευτή, κοπτικό και άλλα προηγμένα εργαλεία finishing. Τα μοντέλα της σειράς Versant μπορούν να διεκπεραιώσουν κάθε εργασία και να επεξεργαστούν τετμημένα και επιστρωμένα φυλλάδια, φακέλους, επιγραφές και περιοδικά πλήρους εκτύπωσης σε μία ευρεία γκάμα μέσων και μεγεθών, από φακέλους μέχρι εκτυπωμένα banners 26 ιντσών.

 

Χαρακτηριστικά

 

Δυνατότητα εκτύπωσης 80-100 σελίδων το λεπτό. Οι εκτυπωτές μπορούν να εκτυπώσουν stock μέχρι και 350 gsm. Ενσωματωμένες λειτουργίες όπως η ευθυγράμμιση και η καταγραφή ακριβούς παραγωγής διασφαλίζουν την ευθυγράμμιση εικόνας-μέσου και ομοιομορφία πυκνότητας.

 

Οι επιλογές αναπλήρωσης δίνουν τη δυνατότητα για μη διακοπτόμενες εκτυπώσεις μεγαλύτερης διάρκειας και περιλαμβάνουν τα εργαλεία Xerox Inserter, Xerox Basic Punch, Xerox SquareFold Trimmer και Xerox Two-Sided Trimmer.

 

Η ανάλυση HD και η τεχνολογία 10-bit προσφέρει 10 φορές περισσότερα pixels σε κάθε σελίδα σε σχέση με άλλους εκτυπωτές. Η  ενσωματωμένη τεχνολογία Xerox Confident Color χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό full width array προκειμένου να προσφέρει την βέλτιστη ποιότητα εικόνας. Το Versant 180 Performance Package διαθέτει την εφαρμογή Automated Color Quality Suite της Xerox με ενσωματωμένο φασματοφωτομετρητή που προσφέρει πλήρως αυτοματοποιημένη διαχείριση χρώματος.

Σχετικά άρθρα

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του e.shop για χρέη 10 εκ. ευρώ προς το Δημόσιο

Kitriniaris

Χορηγός σε συνέδριο η Targit

Channel-Manager

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες απειλές για το Digital Business

Channel-Manager

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα