21.9 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Xerox χωρίζεται στα δύο. Ποιο είναι το πλάνο για τη Xerox Hellas;

Από την 1η Ιανουαρίου 2017 η Xerox θα διαχωριστεί σε δύο νέες εταιρείες, μία τεχνολογίας εγγράφων που θα διατηρήσει το όνομα Xerox και μία παροχής υπηρεσιών επιχειρηματικών διαδικασιών που θα λειτουργεί με το όνομα Conduent.

Με αφορμή τον επερχόμενο παγκόσμιο μετασχηματισμό της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Xerox Hellas, Βασίλης Ραμπάτ, αποκάλυψε τα βασικά σημεία του νέου στρατηγικού πλάνου της εταιρείας, με στόχο την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της και τη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην Ελληνική αγορά.

 

Ο κ. Ραμπάτ ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι σε διεθνές επίπεδο, η «νέα» Xerox θα είναι μια εταιρεία που θα πατά γερά στο καινοτόμο DNA της και θα κινείται προς τα εμπρός με έναν ακόμη πιο πελατοκεντρικό τρόπο. Η νέα οργάνωση ανά χώρα (αντί ανά line of business) θα μειώσει τη γραφειοκρατία, θα διευκολύνει τη λήψη αποφάσεων και θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες της αγοράς. Παράλληλα, η προγραμματισμένη αναβάθμιση του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης θα προσφέρει ακόμη πιο στοχευμένες τεχνολογικές λύσεις.

 

Σε ότι αφορά την Ελλάδα, η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί κάτω από το brand της Xerox όπως ακριβώς συμβαίνει τα τελευταία 45 χρόνια, εστιάζοντας όμως ακόμη περισσότερο στην αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των πελατών της.

 

 

Η Xerox στον κόσμο

 

Νέα δομή: δύο κεντρικές ομάδες, μία στη Β. Αμερική και μία στον υπόλοιπο κόσμο

Νέα στρατηγική: παγκόσμια συνεργασία και τοπική δράση

Νέα Go-To-Market προσέγγιση: οργάνωση ανά χώρα αντί ανά line of business

Νέες καινοτομίες: αναβάθμιση της έρευνας & ανάπτυξης, περισσότερες συνεργασίες και εξαγορές.

 

 

Η Xerox στην Ελλάδα

 

Μεγάλες επιχειρήσεις: ανάπτυξη των υπηρεσιών διαχείρισης εγγράφων επόμενης γενιάς (next gen MPS), με στόχο τον αυτοματισμό και την απλοποίηση της εργασίας.

 

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: περαιτέρω εξάπλωση του Level 1 Managed Print Services δηλαδή τη light version της συνολικής λύσης MPS με κριτήριο την ευελιξία και την ευκολότερη προώθηση ως «υπηρεσίας σε πακέτο» από το δίκτυο συνεργατών μας.

 

Μικρές επιχειρήσεις και τελικοί καταναλωτές: προσφορά προστιθέμενης αξίας με ενέργειες όπως τα 5 χρόνια εγγύηση που προσφέρει η εταιρεία σε επιλεγμένα μοντέλα.

 

Υπηρεσίες επικοινωνίας και marketing (CMS): Ανάληψη και διαχείριση εκτυπώσεων και κατασκευής οποιουδήποτε Marketing προωθητικού υλικού και προγράμματος.

 

 

Άλλες ευκαιρίες ανάπτυξης η Xerox Hellas βλέπει στη μεγάλη γκάμα των εξελιγμένων i-series συσκευών, στην ψηφιακή εκτύπωση βιβλίων και συσκευασιών, καθώς και σε πολλά πρωτοποριακά software – όπως το Easy Translation App, την πρώτη εφαρμογή για εκτυπωτές που μεταφράζει αυτόματα σε 45 γλώσσες με το πάτημα ενός κουμπιού!

 

Καταλήγοντας ο κ. Ραμπάτ πρόσθεσε ότι η έμπειρη ομάδα, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, η προσήλωση στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και η αξιοπιστία που χαρακτηρίζει τις λύσεις της Xerox αποτελούν την κινητήρια δύναμη που θα βοηθήσει μικρές ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις να απλοποιήσουν την εργασία τους, να μειώσουν τα κόστη τους και να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Professional Services: Εγκατάσταση τριφασικών online UPS σε call center

Giorgos Athanassiadis

Η Lamda Hellix εγκαινίασε το νέο data center της

Kitriniaris

Cosmos και ΟΤΕ ολοκλήρωσαν έργο για δημόσιο φορέα

Kitriniaris

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα