21.9 C
Athens
25/04/2024
Biztech

Η Xerox στην κορυφή των MPS

Η Xerox κέρδισε και πάλι την κορυφαία θέση στην παγκόσμια αγορά των managed print services (MPS), σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ομίλου ερευνών Quocirca, αφού οι κατατάξεις για το 2015 παρουσιάζουν τη  Xerox ως ηγέτιδα για έκτη συνεχόμενη χρονιά.

 

Η έκθεση Quocirca, που αφορά σε ανάλυση των παρόχων στην παγκόσμια αγορά MPS, αναφέρεται στο «εύρος και στο πλούσιο χαρτοφυλάκιο  υπηρεσιών MPS» της Xerox καθώς και στην ικανότητά της να βελτιώνει συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες  – συνδυάζοντας εκτυπώσεις γραφείου,  εκτυπώσεις παραγωγής και υπηρεσίες επιχειρησιακών διαδικασιών (business process services /BPS) – ως απόδειξη της συνεχούς ηγετικής της θέσης στο χώρο. Στην παρούσα φάση, η εταιρεία βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση για να αυξήσει ακόμα περισσότερο το μερίδιό της, καθώς οι επιχειρήσεις στο μέλλον θα αναζητούν MPS υπηρεσίες οι οποίες θα είναι ακόμα πιο επικεντρωμένες στις επιχειρησιακές διαδικασίες.

 

xerox1

 

Η έκθεση, η οποία προσφέρει μια ανεξάρτητη αξιολόγηση οκτώ παρόχων, ρίχνει φως και στους κινητήριους μοχλούς για τις υπηρεσίες MPS. Με τα ζητήματα ασφαλείας να βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας για πρώτη φορά, τα τρία τέταρτα (75%) των οργανισμών που συμμετείχαν στην έρευνα έδειξαν ότι η ανάγκη για ασφαλείς λύσεις εκτύπωσης αποτελούσε ένα «σημαντικό» ή «πολύ σημαντικό» παράγοντα στην διαδικασία λήψης απόφασης για MPS.

 

Το BizTech.gr χρησιμοποιεί συνδέσεις Vodafone Internet 4Sharing για να σας φέρνει πάντα πρώτο κάθε εξέλιξη

Σχετικά άρθρα

Καινούριες λύσεις IP Surveillance από την CPI

Kitriniaris

Νέα επαγγελματικά προγράμματα από την Cosmote

Kitriniaris

Η εμπειρία του cloud παντού με το HPE GreenLake Central

Giorgos Athanassiadis

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα